Abonnement

Wilt u ook elke veertien dagen even een paar uurtjes heerlijk wegdromen bij al die verhalen over het Rotterdam van uw jeugd? Wilt u er zeker van zijn dat u niet misgrijpt bij een afhaaladres, woont u niet in Rotterdam of omgeving en wilt u De Oud-Rotterdammer toch graag lezen? Neem dan een jaarabonnement en ontvang De Oud-Rotterdammer elke veertien dagen in uw brievenbus!

Wij kennen 2 soorten abonnementen: Het bedrag voor beide abonnementen is gelijk namelijk € 74.95 voor 26 edities ( 2023) en bestaat uit de de door ons te betalen verzendkosten en een administratieve bijdrage.

Jaarabonnement – ( 1 jaar 26 edities) Wij bezorgen 26 x onze krant waarna het abonnement automatisch stopt. Voor een eventuele verlenging na dat jaar kan er met ons contact worden opgenomen. Klik hier om aan te vragen

Jaarabonnement – (Automatische Incasso)

Zonder na te denken wordt, tot wederopzegging ( minimaal 2 weken van te voren) de krant bezorgd. Wij versturen 26 keer onze krant waarna het abonnement, zonder wederopzegging, automatisch wordt verlengd voor 1 jaar. Bij de aanschaf van dit abonnement gaat u akkoord met automatische afschrijving, van het dan geldende abonnementsbedrag, in de maand voorafgaand aan het einde van de abonementsperiode. ( 1 jaar).

Het abonnementsprijs is geldig voor een jaar en kan na dat jaar eenzijdig worden gewijzigd. U heeft dan het recht het abonnement op te zeggen of te beëindigen. Klik hier om aan te vragen

 

 

Advertenties