Aboutaleb bij Zomergasten

20 juli 2015, door Fred Wallast

Rondom de VPRO Zomergastenuitzending waarin Rotterdams burgemeester Ahmed Aboutaleb te gast is, organiseert de VPRO een gratis ‘viewing-evenement’ in Cinerama te Rotterdam.

Zondag 26 juli start een nieuwe reeks VPRO Zomergasten. Wilfried de Jong presenteert voor het derde opeenvolgende jaar het programma. Als eerste gast ontvangt hij de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. “Het belooft een avond te worden met een Aboutaleb die de kijker nog niet kent”, verzekert de burgemeester. Met zijn recente uitspraak, gericht aan Nederlandse terroristen na de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs, haalde hij de wereldpers.

Tijdens het evenement ‘VPRO Zomergasten op het witte doek’ in Cinerama wordt de uitzending live in het filmtheater Cinerama in Rotterdam op groot scherm vertoond. De avond wordt ingeleid door Justus Cooiman, programmamaker bij RTV Rijnmond en regisseur van de documentaire over Ahmed Aboutaleb: ‘De man achter de burgemeester’. De uitzending van VPRO Zomergasten wordt opgenomen in de studio in Hilversum.

Aanvang: 20.00 uur. Einde: 23.15 uur

Locatie: Cinerama, zaal 7, Westblaak 18, 3012 KL  Rotterdam

Toegang gratis, maar telefonisch reserveren via 010-411 5300 is verplicht. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Dé gratis krant voor
de vijftigplusser!

Advertenties
Martha Flora