Alzheimercafé in Rotterdam Centrum

3 juni 2015, door Fred Wallast

Op dinsdag 16 juni aanstaande is er weer een Alzheimer café in Laurens Antonius Binnenweg. Deze keer staat het Alzheimercafé in het teken van een heerlijke BBQ. Tijdens de BBQ zijn er verschillende professionals aanwezig om een gesprek mee aan te gaan en uw vragen aan te stellen. Ook kunt u contact maken met lotgenoten. Een Alzheimercafé dat u niet mag missen!

Wilt u meer informatie over dementie? Iedereen die mee wil BBQ-en is van harte welkom. Om te zorgen dat er voldoende eten en drinken is, horen we graag vóór vrijdag 5 juni van u of u erbij bent. Dit kan via de mail bij Maria Hoogvliet. Haar e-mail adres is m.hoogvliet@laurens.nl. De kosten voor deze heerlijke BBQ bedragen € 5,- per persoon.

U bent welkom vanaf 17.00 uur, de BBQ start om 18.00 uur en de avond duurt tot ongeveer 20.15 uur.

Het Alzheimercafé is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners en andere belangstellenden. De deelnemers praten tijdens deze ontmoeting met elkaar over hun ervaringen en belevenissen met dementie. Hierdoor ervaren de deelnemers begrip van mensen in een vergelijkbare situatie en voelen ze zich minder alleen.

Voor informatie kunt u terecht bij: Marianne van Tol, Laurens Antonius Binnenweg, 06 19 49 30 93


Dé gratis krant voor
de vijftigplusser!

Advertenties
Van Stein