Page 2 - week30-oudrotterdammer

This is a SEO version of week30-oudrotterdammer. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »

Pagina 2 Dinsdag 26 juli 2011 De Oud-Rotterdammer - Krant voor de 50-plusser

Oberonweg 262 | Spijkenisse | T 0181 63 33 33 Vlietplein 239 | Ridderkerk | T 0180 49 73 56 info@fegalux.nl | www.fegalux.nl

STUNTPRIJS STUNTPRIJS

UNTPRIJS UNTPRIJS

STUNTP STUNTP

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis of kom even langs in onze winkel

Openingstijden:

di. t/m vr. 11.00 - 17.00 uur • za. 11.00 - 16.00 uur

www.miedemaenzn.nl

Kleiweg 135 Rotterdam

Tel: 010-2188876

Mogen wij ons even voorstellen ?

Miedema, de Jong & zn. is een ouderwets vertrouwd Hollands bedrijf waarbij kwaliteit, service en persoonlijk contact nog echt bovenaan staan !! Voor al uw stoffeerwerk, leer-, antiekrestauratie en interieur-adviezen bent u in onze winkels aan het beste adres.

Altijd een duidelijke, geheel vrijblijvende offerte vooraf !

Stoffeerwerk

Wij beschikken over een grote collectie meubelstoffen waar-mee wij al uw eetkamerstoelen, oorfauteuils, bankstellen en sofa’s herstofferen. Zowel klassiek als modern. Wij zijn ge-specialiseerd in bekende merken o.a. ARTIFORT, LEOLUX, GELDERLAND, ROLF BENZ, GISPEN, PANDER en OISTERWIJK meubelen.

Leerbewerking

Wij kunnen diverse leer reparaties verrichten, o.a stiknaden, uitgerekt leer innemen, gedeeltelijk vernieuwen van leren banken of stoelen. Uiteraard bekleden wij met het beste kwalit eit

leer. Wij leveren de originele huiden van alle bekende merken. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en herstofferen van o.a. CHESTERFIELD meubelen.

Restauratiewerk

Wij restaureren antieke kasten, kabinetten, bureaus en tafels. Ook kunnen wij antieke meubels voorzien van nieuwe was en/of politoerlagen.

Heeft u stoelen met biezen of rieten zittingen die versleten of beschadigd zijn, dan kunnen wij deze voor u vernieuwen. Tevens verwijderen wij houtworm en logen wij al uw meubels.

48 uur service

Doorgezakte banken of fauteuils, kussens veerloos, leeg of uitgezakt?

Wij proberen u binnen 48 uur te verhelpen van uw klachten d.m.v. de vullingen aan uw houding aan te passen, en u zo te voorzien van een perfect zitcomfort.

Senioren verhuizingen

Het inpakken van alle spullen, het oude huis bezemschoon maken. Het nieuwe huis compleet schoonmaken, spullen uitpakken en plaatsen. Het ophangen van schilderijen, klokken enz. het aansluiten van alle electrische apparatuur.

GRATIS HALEN EN

BRENGEN

LEVERING ONDER 3 JAAR GARANTIE

Dam 22 Schiedam

Tel: 010-2734727

Page 2 - week30-oudrotterdammer

This is a SEO version of week30-oudrotterdammer. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »