Page 24 - week30-oudrotterdammer

This is a SEO version of week30-oudrotterdammer. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »

pagina 24 Dinsdag 26 juli 2011 De Oud-Rotterdammer - De krant voor de 50-plusser

Stichting Humanitas Postbus 37137 3005 LC Rotterdam Tel.: 010 - 461 51 00 Email: info@stichtinghumanitas.nl Web: www.stichtinghumanitas.nl Elke veertien dagen vindt u op deze achterpagina berichten over de dienstverlening van Humanitas, over het wonen en werken en de nieuwste ontwikkelingen. Nadere inlichtingen over Humanitas, een vraag of misschien een tip? Bel 010 - 461 53 47. Bel voor informatie over huren Humanitas woonmakelaar Coby Bosker: 010 - 461 57 12 en over kopen Harry Schefers: 010 - 461 52 67 .

Humanitas

Steun Humanitas en maak bovendien kans op duizenden prijzen, oplopend tot € 100.000!

Een nieuw biljart, een opknapbeurt, een nieuwe dierenweide bij de be-jaardenhuisvesting? Ouderen die eenzaam zijn er weer bij betrekken? Rotterdamse kinderen die het moeilijk hebben via de Stichting Huma-nitas een vakantie in een gastgezin aanbieden? U weet het: we leven in een moeilijke tijd. Vaak staan de fnanciën of de subsidieregels de aan-pak die wij als Humanitas voorstaan in de weg.

Toch is het mogelijk ook diewensen van onze cliënten in te vullen. U kunt daarbij helpen! Door mee te doen aan de Vriendenloterij maakt u kans op duizenden geweldige prijzen en Humanitas wint altijd!Want u kunt Humanitas aanwijzen als goed doel waar de opbrengst van het lot naar toe gaat! U speelt dan dus mee voor de Stichting Humanitas.

Word vriend van

Humanitas!

Voor slechts € 2,20 per week speelt u mee en maakt u wekelijks kans op duizenden prijzen, oplopend tot € 100.000! En het mooie is: wint u een prijs, dan mag u dezelfde prijs ook aan vijf vrienden geven! Wint u een auto? Dan winnen uw vijf deelnemende vrienden óók! Wint u de wekelijkse € 100.000? Dan mag u nog eens € 100.000 verdelen onder uw vijf vrienden.

Als gezegd: de Stichting Humanitas wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar Humanitas. Een makkelijker manier om de projecten van de Stichting Humanitas te steunen is bijna niet mogelijk en bovendien maakt u ook nog kans op duizenden prijzen. Bestel dus vandaag nog uw loten en doe mee! Stuur vandaag nog het hiernaast af-gebeelde formulier ingevuld op.

Page 24 - week30-oudrotterdammer

This is a SEO version of week30-oudrotterdammer. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »