Oproepjes
Op zoek?
Op zoek naar een oude bekende of herinneringen uit de oude doos plaats dan hieronder uw oproep en druk op plaats reactie. Indien de oproep is geplaatst ontvangt u daar een email over. Wilt u automatisch bericht krijgen als er wordt gereageerd moet u op het vinkje (belletje) links naast plaats reactie drukken.
Commerciële oproepen worden niet opgenomen in dit overzicht. Alle oproepjes worden vooraf gecheckt en zullen na 17 uur en in het weekeinde niet altijd direct zichtbaar zijn.
Enkele Oproepen worden voorgelezen bij het radioprogramma Lunchbreak op Radio Rijnmond.
Uitzending 28 november:
Ruud van Aerle op zoek naar Diane
Ik ben op zoek naar deze pentekening van de Wielewaal? Die zou ik graag in mijn bezit willen hebben. Mocht het lukken ,haal ik hem graag op, of eventuele verzendkosten worden vergoed.
Tel: 0636274296
Ik ben op zoek naar Joke van der vliet, gewoond aan de
Sjanhaillaan of straat, ze is van de jaren 40, wie weet iet van haar.
Ik ben op zoek naar mensen die in (de buurt van) de Watergeusstraat hebben gewoond tot ongeveer half jaren zestig en zich daar nog allerlei dingen van kunnen herinneren. Ben benieuwd.
Hoi Jan,
Ik heb op de schiedamseweg gewoond , boven bakker Labout. ( tegenover prinses theater) Mijn moeder had het wel over iemand die altijd op zijn drumstel zat te drummen, wat later bleek Andre van Duin te zijn.
Ik heb daar gewoond vanaf 1957/58 tot 1962. Heb eventjes op de Dr Woltjerschool gezeten tot wij gingen verhuizen naar Hordijkerveld.
Hoi Lia, bedankt voor uw korte en leuke berichtje. Opvallend dat uw moeder dat heeft meegemaakt. Zou u mij anders even uw mailadres kunnen mailen, dan wil ik u graag even een nadere uitleg sturen als het gaat om Andre in die tijd. Dat kan op administratie@richardhelwig.nl. Alvast hartelijk dank.
Hallo Jan,
Ik heb gewoond op Watergeusstraat 9 begin jaren zestig, naast Andre v Duin, en later 1ste Schansstraat.
Hallo Leon, bedankt voor uw berichtje. Kunt u zich misschien wat leuke dingen herinneren en dat naar bovengenoemd mailadres willen sturen? Dan zal ik daar graag nog even op willen reageren naar u toe.
Wie kan mij iets meer vertellen over een RK sanatorium/ hersteloord voor kinderen in de jaren ’30 in Hoek van Holland? Of mij richting infomatie bronnen helpen? Mijn moeder is daar als kind opgenomen geweest, ik zou graag meer willen weten over hoe dat geweest moet zijn. Veel dank!
Beste Petra,
Dit zal het R.K. Preventorium St. Joseph aan de ’s Gravenzandscheweg 288 zijn geweest. Op dit adres huist nu TriviumLindenhof Jeugd en Opvoedhulp.
Wellicht dat daarvandaan meer informatie te verkrijgen valt.
In de jaren zestig hebben wij met ons bandje de Meatballs uit Oostvoorne op een zaterdagavond gespeeld in de Gaffel Dwarsstraat bij een donker kroegje.weet iemand dat nog te herinneren
Mvg
Piet van der Hoek
Bedoel je De Ruimte?
Guus Boot 1950 t.m 56 Oranje nassauschool
Wie heeft er op de “BOSJES SCHOOL”
gezeten vanaf 1950 ?
Ik ben opzoek naar informatie, foto’s, artikelen, kortom alles wat te maken heeft met het skelter/kart circuit in Terbregge in de jaren 60
Wie smulde in Kota Radja?
Wat is het toch jammer dat de pure Indonesische keuken zachtjes aan is verdwenen in culinair Rotterdam. Het échte Indische eten is deze eeuw sluimerend opgegaan in de algemene term ‘Oosterse keuken’ of te wel Asian Fusion.
Van 1950 t/m 1972 was het originele Indonesische Restaurant Kota Radja gevestigd aan het Mathenesserplein.
Wie .heeft nog mooie Kota Radja–eetverhalen uit die tijd?? Dit in verband met mijn nieuw uit te komen boek (voorjaar 2024) ‘Rotterdamse Restaurants’.
EINDHOVEN
Ik ben kees van der jagt. Zoon van de groenteboer katendrechtslagedijk. Ik heb van 1950 ttot 1975 op de habsburgstraat gewoond. Zijn er nog personen uit die tijd?
Op dit moment is er een actie bij een aantal Supermarkten van de Plus waarbij plaatjes worden verstrekt van “Historisch Rotterdam”. (zie ook De Oud Rotterdammer van 14-11-2023). Mochten er lezers zijn die deze kaartjes wel krijgen maar er verder niets mee doen (of dubbel hebben), dan houd ik mij aanbevolen.
Met vriendelijke groet,
René Faber
In de DOR van 18-04-2023 heeft een artikel gedaan over “Het Scheepvaartkwartier in oorlogstijd”. Het stuk was geschreven door Jaap Mudde. Ik heb een vraag over dit artikel. Ik heb twee keer een mail gestuurd naar het geplaatste emailadres van Dhr. Mudde (j.mudde196@upcmail.nl) maar ik krijg geen reactie.
Mocht Dhr. Mudde deze mail lezen of mocht er iemand zijn die hem kent, zou hij dan zo vriendelijk willen zijn om contact met mij op te nemen?
Met vriendelijke groet,
René Faber
Ik ben op zoek naar het boek met de titel ‘Hoe een jongen van de klompenschool toch onderwijzer kon worden’ van Antoon Heijkoop. Ik heb bij Dhr. Heijkoop klas 5 gezeten (2x) en heb goede herinneringen aan deze leraar.Het is een paperback boek en is een biografie van 62 pagina’s. Het boek heeft ISBN/EAN 9789491872532 en is uitgegeven in 2014.
Met vriendelijke groet,
René Faber.
..
Ik ben Jan Vellekoop, vrijwilliger bij Stichting Oorlogsherinneringen. Wij als stichting zij op zoek naar de verhalen en belefenissen in de Tweede Wereldoorlog. Heeft u de oorlog meegemaakt en wilt u uw ervaringen met on delen, willen wij u graag intervieuwen. Tevens hebben wij als stichting een museum. Heeft u nog iets uit de Tweede Wereldoorlog en wilt u dit aan ons museum doneren, komen wij het graag bij u ophalen. Alvast bedankt voor de moeite. Met vriendelijke groeten, Jan Vellekoop
Wie kent Kees ( Cees v.d. Broek ) heeft gewoond in de Jasgerstraat en Passerelstraat. Daarna kwijtgeraakt.
Moet zijn: De Jagerstraat, bij de Vierambachtstraat.
Ik ben op zoek naar Diane uit Rotterdam. Ze had een zus die Franny heette en haar vader had een café op, ik meen, de Nieuwe Binnenweg of Mathenesserlaan. Haar achternaam ben ik niet zeker van. Ik dacht als achternaam Punt maar ik meen me te herinneren ook ooit wel eens een diploma met Van Melle of zoiets gezien te hebben. Later zijn ze naar Hendrik Ido Ambacht verhuisd. Ik leerde ze kennen eind jaren 70 op Camping De Boskant in Oisterwijk. Wie heeft een aanknopingspunt?
Eind jaren 90 begin 2000 hebbik bij de PTT post gewerkt met ene Franny. Ze woonde destijds aan de kerkstraat in H.I.Ambacht. De naam van Melle behoorde aan de huisarts (aan de onderdijk) wonende. Verder weet ik niet waar ze is of heb ik geen verdere informatie.
LTS de Vaan Montessoriweg
Ik ben op zoek naar klassefoto’s verhalen vanuit mijn tijd op de LTS de Vaan aan de Montessoriweg.
Periode 1970 – 1974
Oud klasgenoten, verhalen uit die tijd ? kunnen uiteraard ook reageren.
(foto stadsarchief Rotterdam)
Christelijke Technische school De Vaan | Facebook
Mijn vader en moeder hebben elkaar ontmoet in De Roef in de Claes de Vriesselaan. Mijn moeder wordt binnenkort 80 en ik ben benieuwd of er nog foto’s zijn uit die tijd en natuurlijk of ik hun daar op kan vinden. Iemand een idee? op internet vind ik niks.
Bedankt!
Beste Miranda,
Bij het Gemeentearchief is 1 foto 1969-805 Gezicht in het jongerencentrum De Roef aan de Claes de Vrieselaan. Hiervoor moet je echter naar de studiezaal.
Verder bevinden zich op Facebook ook de Vrienden van Oud Rotterdam. Die lijken ook minstens een foto te hebben.
Ben al jaren op zoek naar foto’s van cafe H Wessels op het stieltjesplein. Kan deze nergens vinden
Beste Henk,
Kijk eens in het fotoarchief van uitgeverij Voet. Daarin vind je er 2.
Weliswaar is cafe Wessels op 1 ervan niet met naam te zien en bevindt het zich achter een lantaarnpaal. Maar op de andere is het wel herkenbaar.
ik ben kees van der jagt en zoek personen die van 1957 tot 1963 op de oude vlietschool olv meester studulski hebben gezeten
In de jaren ’50 en eerste helft jaren ’60 logeerde ik heel veel bij mijn oma en opa Van het Hoofd die woonden op de Parallelweg in Rotterdam.
Ik was dat jongetje uit Limburg met de zachte g, waar ik vaak mee geplaagd werd.
Ik kan mij herinneren dat ik onder andere speelde met Wim Bosman en vaak voor oma iets moest halen bij Jan Mol in de Hilledwarsstraat.
Heeft iemand nog foto’s van de Parallelweg in die jaren met die middenberm waar wij speelden met aan de overzijde een rangeerterrein.
Beste Wil,
Wellicht dat je op Delpher in de serie Mijmeringen over Zuid eens kunt zoeken.
Ik ben nog steeds opzoek naar informatie en een foto van mijn nicht Willy de Kam, geboren op 16 april 1929 in Middelburg en vanaf 1938 tot ongeveer 1959 gewoond in Rotterdam, daarna naar Engeland vertrokken en daar getrouwd met Fred Dunn, na hun werkzame leven zijn ze naar Spanje gegaan en daar overleden.
Willy is twee keer eerder getrouwd geweest, haar eerste huwelijk werd gesloten in Schiedam en haar tweede huwelijk in Rotterdam, beiden zijn ontbonden door echtscheiding.
Sint Anthonis, Oostbrabant
Gezocht, Wilhelmus Johannes Peperkamp, geb. 12-01-1932 0f 12-11-1932 te RTD , Heer Vrankestr 48a en/of zijn kinderen, Hendrika Peperkamp, geb. 01-10-1958 te RTD en Johannes Cornelis Franciscus Peperkamp, geb 28-03-1962 te RTD. Verder niets bekend.
Een broer van Wilhelmus Peperkamp , Hugo Laurentius wrs roepnaam Hubertus, geb.18 mrt 1934 was in de 2de W.O. ondergebracht bij de fam. Brienen in ons dorp en stierf op 2 oct. 1944 een tragische dood door een granaatscherf. In een uitvoering van Theater na de Dam willen wij op 4 mei 2024 zijn leven in beeld brengen. Wie helpt mij deze familieleden van dit kind te vinden? 06-22181454
Gezocht: familie (J P, Hans) van ’t Veer in de jaren 40-50 woonde aan de Riederlaan 3 en later de Voetjesstraat 35B, Rotterdam Zuid.
In mijn verzameling heb ik een tiental ansichten gericht aan deze familie. Misschien is het leuk deze terug te geven
Hallo Cor van Dongen. Ik heb jouw berichtje doorgegeven aan Hans van ’t Veer en hij zou het erg leuk vinden de ansichtkaarten in zijn bezit te hebben.
Groetjes Atie de Mik
Gezocht: Tini Schulze, een vroegere klasgenote in de Jaren 1962 tot en met 1964 op de Mathenesser H.B.S.. In die tijd woonde zij op de Nieuwe Binnenweg en vanaf begin november 1971 in Capelle aan den IJssel.
Graag wil ik weten hoe het met haar gaat.
reacties via de redactie
Enige jaren geleden hebben er in “De Oud Rotterdammer” diverse stukjes gestaan over de Davidsstraat. Het geheel heeft toen geleid tot een reünie van enkele oud-bewoners.
Helaas heeft men toen niet alle oud-bewoners kunnen bereiken en waren zij dus ook niet aanwezig.
Inmiddels hebben, dankzij de bijzondere inspanning van Tino Bijvoets, een paar oud-bewoners t.w. Ed Kircher, Jan Kortekaas en Herman de Heer elkaar, na meer dan 65 jaar, weer gevonden en recentelijk ontmoet bij ARA-v.d. Valk in Zwijndrecht.
Tijdens dit samenzijn, waarbij uiteraard vele herinneringen zijn opgehaald, vroegen wij ons vanzelfsprekend af waar, naast de eerder genoemde reünisten, iedereen is gebleven en hoe het met hem / haar gaat.
Om hierin duidelijkheid te krijgen doen we een oproep om als je geïnteresseerd bent in een contact met oud-bewoners, een mailtje te sturen naar één van onderstaande namen, bellen mag ook.
We zouden het tevens op prijs stellen als je laat weten of je interesse hebt voor een reünie op grotere schaal.
Ik zou graag meer willen weten waar en wanneer een eventuele reünie zal gaan plaatsvinden.
Graag kom ik in contact met die behulpzame aardige man die mij vrijdag 6 oktober j.l. in een kringloopwinkel in Rotterdam heeft geholpen tijdens een stressvolle situatie.
gbal@kpnmail.nl
Ellie van Bruinisse wordt door mij gezocht
Mieke de Bruin.Bij het lezen van die naam gaat er een klein lichtje branden, maar deze is inmiddels gedoofd.Je schreef dat je in de Herman Costerstraat woonde.Toevallig kwam ik daar ook regelmatig.omdat mijn vriendje er woonde. Hij moet van onze leeftijd zijn als hij nog leef,maar zijn achternaam was Tuk.beiden zijn we als 9 jarige naar Bakkum in Noord Holland naar een soort van gezondheids kolonie geweest.Toendertijd woonde ik in de Tweebosstraat tegenover de school,wwar ook een paar kinderen uit jullie straat op school gingen.Nu woon ik al sinds 1978 in Bergen op zoom met veel plezier.En de laatste keer dat ik daar was herkende ik de straat niet meer, het is niet meer de buurt zoals deze was tijdens onze jeugd. Ik wens je nog vele gezonde jaren toe in Hoogvliet,groeten van Jan Kamp
Wie kan nog iets vertellen over de bar en dancing de Wieck, destijds op de West Blaak ik was er eens.
Daar was de band van Ab de Molenaar met Coen van Orsouw zanger Marcel Tielemans zangeres Sanny Day Of Suzy Mòller en Deense dacht ik.
Ook Joke Bruis heeft er gezongen. De prijzen van de dranken waren tamelijk hoog wat ik weet was dat het dansvloertje vanaf de onderkant werd verlicht war bijzonder was.
Kijk eens op Jazzradar.
Bedankt Chris ga ik zeker doen!!
Bedankt Chris hierbij een foto uit 1961 met Susy Moller met streepje boven de o van Moller zij was Deense een dierbare herinnering aan een vredige tijd
graag gedaan
daar kwam ik ook met mijn eerste echte liefde. Alleen dat haar familie tegen werkte daarom moest er een einde aan komen. Zij werd mij ontnomen en op het vliegtuig naar Canada gezet waar haar zuster woonde. Het is nu zowat60 a65 jaar geleden maar toch blijf zij in mijn herinering. De muzikanten ontmoette ik dikwijls in de vroege trein naar Arnhem waar zij toendertijd 1959 woonden.Ik stapte altijd uit op station Ede Wageningen.Eenmaal was ik in slaap gesukkeld toen maakte één van de muzikanten mij vlak voor Ede wakker. Dit was een leuke herinnering.
Ik was in de wieck en miste mijn laatste trein naar mijn woonplaats Dordt, een Amerikaanse bood aan om bij haar de nacht door te brengen, spijt dat ik het niet deed!! In plaats daarvan ging ik met de tram naar oma in Schedam
Ik jen wel Tabaris. Was een discotheek op de westblaak.in de zestiger jaren
Ik ben op zoek naar Mariëtte Bronkhorst. Zij heeft op de KWK (redactie:Koningin Wilhelmina Kweekschool)in Rotterdam gezeten.(1964/1965).
In de jaren zestig kwam er een echtpaar met dochter.toen 16 jaar in het weekend naar cafe de landbouw in Oostvoorne. Deze nebsen hadden een huisje op het kruininger gors. En ze hadden een kroeg op zuid .genaamd Union.wie weet dit nog uit de jaren zestig. Mvg
Piet vd Hoek
Ik zoek foto’s van deze cafe’s in Rotterdam zuid.
De namen waren:
Dientje van der Toorn, Karel Brus, cafe De Bruinvis, cafe De Zandhoop,
cafe Havenzicht etc. etc..
Was er ook op zuid cafe union?jaren 60
Weet ik niet
Kan het Café De Unie, Delistraat 2 van H. van Eysden zijn?
Dat weet ik niet. Bedankt in ieder geval
Mvg
P v d Hoek
Wellicht is er een archief van het Kruininger Gors.
Ongeveer 70 a72 jaaar geleden was er een cafe eigenaar welke een café had op de hoek van de Tweebosstraat en de Putselaan. Deze familie Boels hadden ook een huisje op het Kruininger Gors.Met één van de dochters ben ik op een zaterdag avond daar in de buurt naar een film wezen kijken met de titel Singing in the rain. Dat werd voor mij een avond om nooit meer te vergeten,ze heette Wil, en het leuke was dat ik inmiddels al meer dan 60 jaar getrouwd ben met ene Wil. NIet die van de film.
d
Dat zou best wel eens die dochter kunnen zijn.ik spreek nu over de periode1964/65.die Wil zou nu ongeveer74 jaar zijn.die Wil was blond en aantrekkelijk.
Gr.Piet
Beste Piet,
Dan zou het om cafe De Bel kunnen gaan.
Op de Facebook Vrienden van Sjaarloos staat er voor Jopie Dronkers een foto van het cafe op de hoek Putselaan-Tweebosstraat.
In een advertentie van 10-1-1946 in het Vrije Volk komt in verband met het cafe De Bel op de hoek van de Putselaan en de Parallelweg de naam V, Eck-v.d. Pijl voor.
Er zit, of anders zat, een cafe met die naam in de Gerard Scholtenstraat. Op de site van Popunie staat in artikel 10 Jaar cafe De Bel, dat de eigenaresse dat cafe startte, doordat zij door haar overgrootmoeder was geïnspireerd. Wellicht dat het je lukt via deze eigenaresse verdere inlichtingen te verkrijgen.
Inderdaad Chris.er heeft op het gorsplein ooit een bioscoop gestaan.nu is er een openlucht zwembad.jou uitleg van die familie Boels zou wel eens kunnen kloppen.maar ik geb nog geen reactie gehad van een van die familie leden en of dat meisje nog leeft weet ik ook niet. Ik hoop er ooit een antwoord op te krijgen..groetjes.Piet
Ben op zoek naar deel 2 van De houten kampeersafari van Rotterdam aan zee.
Geschreven door Mario Bruijns De geschiedenis van recreatieoord Hoek van Holland
In juni 1944 schreef Kees Keukens bijgaande ansichtkaart van het dorpje Wintelre (bij Eindhoven) naar zijn moeder in het St. Franciskus gasthuis, zaal 50, Schiekade in Rotterdam.
Ik zou graag in contact komen met familieleden van Kees Keukens om de kaart, indien daar belangstelling voor is, te overhandigen.
Ben op zoek naar Fam van Henk Hartog hij was fotograaf in Rotterdam. Zijn vader was monteur van speelautomaten.
Henk hartog zijn moeder heette Coba Hoogenboom.haar vader was een broer can mijn oma.oma Roosen haar dochter heette Dien Roos en dat was mijn moeder.
.vg Piet v d Hoek
Ik weet ook nog dat de vrouw van Henk Hartog Truusje heette.
Ik ben de kleindochter van Laurens Overweel. De dochter van zijn jongste zoon Ger. Marian Overweel.
Oh, wat leuk. Ik ben de kleindochter van zijn broer Marius.
Ik zou het wel leuk vinden wat meer te weten te komen over de rest van deze tak van de familie. Ik weet hier zo weinig over. Thuis werd er erg weinig over gesproken, ik wist alleen dat zij bestonden. Ik hou me ook bezig met stamboomonderzoek, dus via deze hobby ben ik ook wel heel nieuwsgierig geworden.
Wij, het Oecumenisch Seniorenkoor Open Hof in Ommoord willen graag wat zangers: bassen, tenoren en een alt erbij hebben. Het repertoire is zowel religieus als klassiek. We repeteren maandagmiddag tussen 13.45 en 15.00 uur in de Open Hof Hesseplaats. Meer info via Aad de Jong 06 51805899 mail aad.de.jong@live.nl Wees van harte welkom !
Zijn er nog ervarings verhalen en of foto’s van mensen die ooit in de jaren 60tig op de groenteveiling ZHE aan de Waalhaven kwamen om aankopen te doen?
Mijn opa heeft bedrijven gehad op het Jaffa (Meuldijk kartonnage) en op de Goudse Rijweg (Merolet). De opa van mijn vrouw was de buurman van mijn opa, hoe toevallig. Dit bedrijf heette Barzilay, een groothandel in koffie en tabak.
Zijn hier wellicht nog foto’s of herinneringen van beschikbaar?
Wij zijn op zoek naar een foto/kaart van de lagere school in de van speyker dwarsstraat ± 1947.Ik weet nog een naam van een leraar meester Schweers. Ook mijn zussen zaten er na de oorlog bij juffrouw van der Sluis.Het zou fijn als iemand ons kan helpen.
Shantykoor Trossen Los te Rotterdam, zoekt niet alleen een ervaren accordeonist, maar ook gezellige zangers, om ons koor uit te breiden. Ons gezellige koor bestaat reeds jaren en treed regelmatig op in Rotterdam en omstreken. Uiteraard zingen wij shanty liederen en beleven daar veel plezier in. Onze oefenavond is dinsdag avond van 19.45 tot 22.oo uur aan de Hooge Limiet 186, Rotterdam, ( wijk Schiebroek) Dit is een scouting gebouw. Eventuele info te zien op de website van Trossen los, www. Shantykoortrossenlos.nl of op facebook of bij onze secretaris, Frank van der Wel, tel 06-37416505.
Ik zoek Paula van Vliet in de jaren 60 scharrelde ik met haar. Ze woonde in de Vlietlaan. Zou ze nog leven en zo ja hoe gaat het met haar. Ik heb 2 dochters getrouwd en inmiddels 84 jaar. Als je nog leeft reageer hier!
Andere Tijden zoekt Ooggetuigen razzia!
Op 10 en 11 november 1944 werden Rotterdam en Schiedam opgeschrikt door een grootschalige razzia. Alle mannen tussen de 17 en 40 jaar werden meegenomen. Zo verdwenen 52.000 mannen uit het straatbeeld. Het geschiedenisprogramma Andere Tijden (NTR) zoekt ooggetuigen van de razzia, mannen van toen maar ook de achterblijvers; vrouwen die hun man zagen wegvoeren en kinderen die hun vader moesten missen. Reacties naar: Hannah Dogger, hannah.dogger@ntr.nl.
Hallo Hannah,
Hallo Hannah,
Bijgaand de foto van de opgepakte rij mannen tijdens de razzia, maar dan enkele momenten later genomen dan de foto die door u is geplaatst. Mijn vader en de buurjongen lopen achteraan, en de Duitse soldaat die de rij sloot loopt nu op enige afstand van de rij mannen. Deze foto met het verhaal van mijn vader heb ik eerder toegestuurd aan De Oud Rotterdammer (17-04-2018)
Ik heb samen met mijn moeder gezien waar mijn vader stond bij het Feyenoord station
De oproep om informatie over Gertraud Margraf en David van Gent heeft zeer veel succes gehad, Ik heb inmiddels gesproken met de achterkleinzoon, de kleindochter en de kleinzoon van de familie. Oud Rotterdammer heel veel dank voor de hulp bij mij zoektocht. Kor Boven
Het Rotterdamse strijdkoor Ondersteboven bestaat 40 jaar. Het koor viert dit jubileum op zaterdag 7 oktober. Iedereen is van 13.00 tot 15.00 uur welkom in het gebouw van Nivon, Dirk Smitsstraat 76 (Crooswijk, tussen Noorderbrug en Jonker Fransstraat). Ondersteboven zingt enkele liederen uit het eigen repertoire. Ook het Rijswijks Strijdkoor treedt op.
Ik ben op zoek naar Joyce
Gill. Ik zat met haar in de examenklas van 1959 van de Vlaggeman ulo in Blijdorp naast de Diergaarde . Zij is geboren i Bangdoen en het laatste mij bekende adres was de Berkelselaan in Rotterdam.
Ik wil heel graag weten hoe het haar gaat.
Met vriendelijke groet Eddy
Wijngaard.
Vanaf 1946 of zo was ik op de lagere school in de Brabantsestraat,.. destijds was daar schoolhoofd de heer de Ridder,… andere namen die ik mij herinner waren leraar van der Plas en de heer Everaers in de verdieping erboven was de handwerk afdeling voor meisjes een lerares heette juffrouw Vink
Mijn leeftijd nu is 84 jaar maar misschien dat mijn maatje destijds Jan Jacobs indien hij nog leeft wil reageren?
Gezocht Anneke uit de van Lennepstraat tijdens renovatie 1974
ik heb haar verschillende keren ontmoet en wil graag weten hoe het met haar gaat