Oproepjes

Op zoek?

Op zoek naar een oude bekende of herinneringen uit de oude doos plaats dan hieronder uw oproep en druk op plaats reactie. Indien de oproep is geplaatst ontvangt u daar een email over. Wilt u automatisch bericht krijgen als er wordt gereageerd moet u op het vinkje (belletje) links naast plaats reactie drukken.

Commerciële oproepen worden niet opgenomen in dit overzicht. Alle oproepjes worden vooraf gecheckt en zullen na 17 uur en in het weekeinde niet altijd direct zichtbaar zijn.

Elke vrijdag lezen wij een selectie voor bij het radioprogramma Dwars door Rijnmond klik op het logo voor de uitzending van  17 maart 2023

Laatste Uitzending  = 17 en 24  maart  

Bladmuziek  bij oud Liedje

Anneke Boer-Trommelen

Miniworld Rotterdam

– eerdere uitzendingen staan hier

guest
4K Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle oproepen

Aad van Driel

Muziek gezocht bij oud liedje

Tijdens een reis naar Kroatië hoorde ik een Rotterdammer een oud liedje zingen. De man die het zong is inmiddels overleden. De tekst van het lied heb ik kunnen achterhalen, maar ik zou graag de bladmuziek terugvinden. Wie kan mij daar aan helpen?

Het lied heet ‘Beelden uit mijn kinderjaren’ begint als volgt:

Beelden uit mijn kinderjaren
komen dikwijls voor mijn geest
En dan zie ik in gedachten
hoe het bij ons thuis is geweest
Nog zie ik dat wankele huisje
in die enge nauwe steeg
Waar mijn moeder elke zomer
weer een nieuwe baby kreeg
O wat was het er gezellig
In ons huisje, ons huisje in de steeg

Ik zou het ook leuk vinden als deze tekst weer bij zanggroepen weer worden opgepakt in hun repertoire. 

Aad van Driel

J. Schenk

Ik zou mijn verzameling speldjes/pins
van voetbalclubs/bonden graag uitbreiden.
Wie heeft deze nog voor mij?
Ik kom ze graag ophalen.
J. Schenk
john.schenk@upcmail.nl

Jos Grotveld

Beste Rotterdammers,
Ik ben op zoek naar informatie en/of een afbeelding van de schuilkelder aan het begin van de Sophiakade.
Wij woonden op nummer 82a recht tegenover de Koninginnekerk. De schuilkelder lag tegen de Boezem.
Alvast dank en groet, Jos Grootveld

B Mik

Piet Meeder uit IJsselmonde.
Werkte bij Hoogenboom automobielbedrijf Gerrit Jan Mulderstraat in 56/57.
Is er nog familie die interesse heeft in de foto.

Anneke Boer - Trommelen

Enkele maanden geleden is er in de Oud Rotterdammer geschreven over dag tripjes naar Hoek van Holland voor kinderen.
In de jaren 1950.
Als heel jong meisje ben ik daar ook geweest.
Wat ik mij daarvan herinner is dat wij bij de Heineken Brouwerij op de Crooswijksesingel moesten verzamelen. En dat wij in de duinen van Hoek van Holland een gebouw mochten gebruiken.
Mijn vraag is : weet iemand hoe wij vanaf het verzamelpunt naar één treinstation en welk treinstation gingen ?
Door wie werden deze zomeractiviteiten geregeld ?

Daar ben ik wel heel nieuwsrierig naar, wie kan mij daar meer informatie over geven ?

Vriendelijke groet Anneke Boer – Trommelen

Jan

Beste Anneke,

Mogelijk vindt u hier de antwoorden die zoekt.

De Rotterdamsche Vakantieschool | Facebook

Sf bakker

Ik zoek Dik Tas,hij heeft gewoond op de molenwerf 20 in hillergesberg in Rotterdam ,ik heb foto’s voor hem uit onze jeugd.

Thea Spillenaar

Ik zoek mijn buurmeisje Hannie Simons uit de vd Schellingstraat R-Dam noord zij had familie in België wonen

Rob Koster

Conducteurspet RET.
Sinds 1 jaar ben ik vrijwilliger bij de stichting ROVM ( Rotterdams openbaar vervoer museum). Ik ben conducteur op oude historische trams die door Rotterdam rijden. Om mijn bedrijfskleding compleet te maken, zoek in een RET conducteurspet.

Dick Van Der sloot

Ik zoek personen die in de jaren 50 in het August Herman Frankenhuis woonden.

Miniworld Rotterdam?!

Bent u de miljoenste bezoeker van Miniworld Rotterdam?! 

Nostra culpa. Precies een jaar geleden, op zondag 6 maart 2022, blijkt Miniworld Rotterdam de miljoenste bezoeker ontvangen te hebben. Stilletjes. Zonder gejuich, bloemen en pers. Onbewust.

Directeur Marc van Buren kwam erachter tijdens het maken van een presentatie voor een personeelsbijeenkomst in januari dit jaar.

Hij zette alle bezoekersaantallen op een rij en terug-rekenend kwam hij uit op die datum. Wat nu? Maar laten gaan? Of een symbolische miljoenste bezoeker bedenken? Nee. Even aan gedacht, maar het voelde niet goed en dus gaan we op zoek!

Op zoek naar die miljoenste bezoeker. Daarom doet Miniworld een oproep aan iedereen die op

6 maart 2022 Miniworld Rotterdam heeft bezocht. 

Zoekt u mee ……

Bezoeker.png
Theo Franken

Ik Theo Franken,

Ben op zoek naar mijn halfbroers Jaap en Jan Dirks,
en mijn halfzus; met haar meisjesnaam Annie Dirks.

Als iemand info heeft kan je me bellen op nr: 0611140758.

Ton Metz

Hallo rotterdammers wij hebben van mei 1960 tot maart 1969 in De Schans 148 gewoond eerst inwonend bij Mevrouw Breve. 2 jaar later nadat Mevr Breve was overleden mochten wij het huis huren. Waar het om gaat heeft iemand foto’s van de huizen in die tijd. Het gaat om de huizen boven de fabriek van Oord tegenover de Molenstomp

U zou mij er erg blij meemaken bij voorbaat hartelijk dank groetjes Ton Metz

Leeuwangh

Gezocht overlijdens berichten met de naam LEEUWANGH
op vermeld. Voor stamboom onderzoek.

Jan

Heeft u hier wel eens gekeken?

Delpher » Kranten, Boeken & Tijdschriften

van den Donker

Hallo ik zoek twee oud collega>s van de firma Econosto Rotterdam te weten Arie Smits en Jan Kieboom gaarne een berichtje als u weet of ze nog leven

Dick Van Der sloot

Ik denk dat ze niet meer leven. Ikheb 40 jaar bij Econosto gewerkt. Arie Smits was chef expeditie. Ik heb de functie van arie spits overgenomen.

Hans Kanters

Schrijver zoekt uw hulp om uw eventuele herinneringen of gebeurtenissenmet hem te delen over               Pastoor Nic Apeldoorn (1908-1982) in Rotterdam Nic Apeldoorn heeft tijdens de oorlog de schuilnaam Victor aangenomen en is onder die naam ook na de oorlog bekend gebleven. Hij was hoofd van de Rotterdamse illegale LO (Landelijke Organisatie voor Hulp aan Onderduikers) en een belangrijk verzetsman, aan wie honderden Rotterdammers hun leven te danken hebben.Na de oorlog was hij o.a. voorzitter Voormalig Verzet Zuid Holland en pastoor van Het Steiger en de Provenierskerk. Hij heeft meerdere jaren de 4-5 mei herdenkingen in Rotterdam geleid. Hij was drager van het Verzetsherdenkingskruis en de Wolfert van Borsselen penning.Mocht u bijzondere herinneringen aan deze grote Rotterdammer hebben, of brieven, foto’s enz. dan hoor ik graag van u.U kunt mij berichten onder hans.kanters@planet.nlAlle inzenders krijgen een bevestiging. Heel veel dank voor uw hulp.

Rob Heijkoop

Gezocht Siske van de waal

Leonard

Wie heeft familie Boshuizen uit de kouterstraat gekend

Johan Vermeulen

Ik ben op zoek naar informatie over Gerarda (Gary) Broekhoven.Dit in verband met het schrijven van een boek van een goede vriend van haar. Zij woonde vanaf 1973 tot minimaal 1983 op Merellaan 373 in Maassluis. Ze was naar ik aanneem een verpleegster en kwam zover ik weet uit Druten. Mocht U iets over haar weten of haar nabestaanden of vrienden dan gaarne kontakt met mij opnemen.
Bij voorbaat dank.
Johan Vermeulen

Roger vd Donker

Beste Rotterdammers,
Ik ben op zoek naar het jubileumboek Halve eeuw Berkel. Uitgegeven in 1948 ivm 50 jarig bestaan van Berkels Patent door A. Glavimans.
Wie kan mij helpen?
Grt
Roger

Berry van der Putten

Weet iemand no iets van kapper van Meeningen op de Lange Warande te Rotterdam. Deze straat lag tot aan het bombardement van 10 mei 1940 iets ten Noorden van de Goudsche Singel bij het Oostplein.

A.A Kriesch

Mijn ouders ( Kriesch) hebben in de vijftiger en zestiger jaren een IJs- en patatzaak gehad in de Tiedemanstraat net om de hoek bij de Vierambachtstraat. De zaak stond goed bekend in de buurt en ik heb er veel werkende uren doorgebracht. Na het overlijden van mijn vader en moeder blijkt er geen enkele foto of iets dergelijks van deze zaak in ons bezit te zijn. Is er iemand die meer weet of zelfs een foto heeft van de zaak. Ik zou erg blij zijn met nadere gegevens.

Timo Pauw

We krijgen vele reacties maar helaas nog geen foto’s van het interieur. Wel leuke advertenties die verwijzen naar de Schieweg

kriesch.png
Timo Pauw

In onze eigen rubrieken werd de ijssalon vaker beschreven. Deze is uit 2016

kriesch 2.png
Peter Bevers

Hallo, Ik ben op zoek naar Ineke de Groot en haar broertje Jan de Groot. Zij woonden in de jaren 70 van vorige eeuw in de Dillenburgstraat hoek Feijenoordkade.Hun vader had een warme bakkerij.Volgens mij is Jan de Groot later arts geworden. Ineke is de kraamverzorging ingegaan Ik zou het heel leuk vinden om Ineke of Jan nog eens een keertje te spreken, en of te ontmoeten.Mocht U Ineke en Jan kennen en weten hen te bereiken, laat U mij dat dan alstublieft weten.

Fred

Ik heb Ineke vroeger enkele keren ontmoet bij familie van haar. Haar vader heb ik af en toe geholpen met brood rondbrengen. Ik moet nog ergens foto’s hebben, maar die zitten na een verhuizing vanuit het buitenland kortgeleden nog in een doos en ik weet niet waar. Mocht u iets van haar horen zou ik het leuk vinden om dat te weten. Als u een email doorgeeft kan ik foto’s mailen als ik ze terugvind.
 

Fred

Ik heb toch nog een foto op de pc. Geef maar een email door, dan zal ik hem sturen.

Peter Bevers

Beste Fred, Hier is mijn e-mailadres; bevertje60@live.nl Ik heb in de jaren 1970 en 1971 in de Dillenburgstraat gewoond en verkering met haar gehad. Ik heb op een kamer bij haar zus gewoond. De verkering is destijds uitgegaan en we zijn elkaar uit het oog verloren. Met vriendelijke groeten, Peter Bevers.

Fred

Foto gemaild.

Peter Bevers

Hartelijk dank, Fred.

Marja Huizinga-Houtzager

I.v.m. een reünie die we voorbereiden,van Simon de Wit/AH Benthuizerstraat.
Zijn wij op zoek naar oud collega’s.
Ikzelf ben er in 1974 begonnen.
Het zou leuk zijn om elkaar weer eens te ontmoeten.
Stuur een e-mail als je geïnteresseerd bent, dan houden wij je op de hoogte!
Marja Huizinga-Houtzager
bouk.huizinga@ziggo.nl

Foppe de Lange

We zijn op zoek naar leerlingen van Mavo de Bergse Plas examenklas 1970. Graag leggen we contact met leerlingen van de klas in het algemeen en in het bijzonder Hennie Dijkstra. Zijn ouders hadden een wasserij in een zijstraat van de Bergse Dorpsstraat. Namens enkele (Kliek)leden Foppe de Lange miaenfoppe@gmail.com

Jan H. van Hoeven

Bridgers gezocht.
Bridgeclub Centrum speelt op de maandagen om 13.00
Wijkgebouw Kipstraat. Geen contributie. Opgeven bij:
Daan Jansen 010 437 6128 of janhvanhoeven@gmail.com

w. baartman

gevraagd door oud-docent geschiedenis; spullen, kranten, brochures uit de tijd van de 2de W.O.
tel 06-48900278

D.P.G. van der Horst

Wie kan mij helpen aan een petembleem van de vroegere Stoomsleepdienst Mars in Rotterdam. Hoop dat iemand kan helpen en alle kosten worden vergoed,

D. Steenstra

de toenmalige scheepvaartboekhandel (boeken en kaarten van schepen, knopen etc.) is een aantal jaren geleden ingetrokken bij de Observator in de van der Takstraat 218 op het Noordereiland in Rotterdam. Hopelijk heeft u daar succes.

D.P.G. van der Horst

Dank voor uw reactie, maar is daar helaas niet gelukt. Blijf hopen, dat toch iemand mij kan helpen aan een petembleem Stoomsleepdienst Mars,

Stichting Voorouder

Op 31 maart 2023 is het precies 80 jaar geleden dat geallieerde bommen op delen van Rotterdam-West, Schiedam, Hoogvliet, Pernis en Heijplaat neerkwamen.
 
Bij dit bombardement zijn in Rotterdam en Schiedam honderden dodelijke slachtoffers en vele gewonden gevallen. In de volksmond wordt dit dus ook het “Vergeten Bombardement” genoemd.
 
De afgelopen periode heeft Stichting Voorouder, samen met de samenstellers van het boek “Target Rotterdam” en met hulp van het Stadsarchief Rotterdam en vele andere betrokkenen, uitgebreid onderzoek gedaan naar de namen van al deze slachtoffers.
 
Walt geeft nog aan dat “Voor het vaststellen van de uiteindelijke lijst (medio maart 2023), betrekken wij graag het publiek bij dit onderzoek.”
 
Meer informatie over de lijst ( en de voorlopige lijst) klik hieronder

foto: De Oud Rotterdammer / Blokmakersstraat bij Schippersstraat

Timo Pauw
Jan Jansen

Hallo, in de jaren 60 of 70 was er
een cafe aan de Hillestraat of Korte Hillestraat in Rotterdam zuid ik meen.dat de naam van het cafe Cassanova was. Wie weet er hier iets van, zijn er foto’s bij iemand van dat cafe beschikbaar?

Chris

Beste heer Jansen,

Dit cafe zat op de Hillelaan 14. De uitbaters waren Nossent en later W. van Galen. Later heette dit cafe Erciyes. (bron: Delpher)

Jan / Museum Vreewijk

GEZOCHT:
Voor een foto presentatie over tuinen in Tuindorp Vreewijk, die gegeven wordt op zaterdag 18 Maart bij de aftrap van het jaar van het groen “Vreewijk kleurt nog groener”, in de tuin van het Witte Paard aan de Groenezoom, zoeken wij nog oude foto’s van uw tuin in Vreewijk.

Heeft u een foto? Scan de foto in en mail hem naar:
info@museumvreewijk.nl
Kunt u hem niet inscannen? Geen probleem, dan helpen wij u daarmee, bel voor een afspraak naar 06-37262696

Bij voorbaat dank!

unnamed (1).jpg
Janie van Herpen-van Meggelen

Deze weken is de watersnoodramp van 1953 weer volop in het nieuws en daar heeft mijn oproep mee te maken : ik ben geboren op 8 januari 1953 in Zuidland (Voorne Putten) en na de ramp werden mijn moeder en ik geëvacueerd naar Rotterdam-Kralingen en kwamen daar in het gezin van bakker Nienhuis aan de Oudedijk terecht samen met meerdere familieleden van mijn moeder. Op zondag 8 februari werd ik daar in de Jeruzalemkerk gedoopt, en vermoedelijk heeft mevrouw Nienhuis mij in de kerk gebracht. Korte tijd later werden we ondergebracht in Schiedam bij een echtpaar, waarvan de man op dat moment bij mijn vader in het Oogziekenhuis lag.
Zijn er mensen die nog weten, dat er op die bewuste zondag ook een evacueetje werd gedoopt, ik ga ervan uit dat er meer dopelingen waren. ?
De familie Nienhuis is later naar Groningen verhuisd, vermoedelijk naar Haren. Een paar namen van dochters uit dat gezin : Corrie, Tineke en Greetje (?)
Misschien kent iemand 1 van de zussen, die nu rond de 80 zullen zijn ?
Graag zou ik met hen in contact komen.
Voor wat betreft de Jeruzalemkerk : blijkbaar is er over deze kerk ooit een boekje gemaakt, wie heeft dat voor mij en wil dat (tegen betaling) afstaan ?
Hopelijk komen er reacties, die kunnen via mail naar janievanherpen@gmail.com
of tel 06 33788179
Janie van Herpen-van Meggelen

willem warbout

Oproep voor plaatsing in De oud Rotterdammer.
Zij die (weer) willen zingen.

Gezellige Meezingmiddagen.

Iedere Donderdagmiddag van 14.30 – 16.30 uur.
In de Bibliotheek van Hof van Portland 41. Rhoon.
In een koor dat Nederlandstalige juweeltjes zingt.
Liedjes ‘Goud van Oud’ uit de sixties en dergelijke.

Maak je geen zorgen om zangkwaliteit, het gaat in de eerste plaats om gezelligheid.

Iedereen die van zingen houdt is welkom!
De kosten zijn inclusief Koffie of Thee. 2.50 euro p.p. (Welzijn)

Kom gewoon eens langs om de sfeer te proeven.
“Zingen is gezond en schept verbinding”.

j an den Donker

De heer Jan Kieboom en Arie Smits werkzaam geweest bij Econosto

A.C.M. Ernst

Wie heeft er nog een foto van het Zwaanshals waar o.a. het huis met huisnummer 135 op staat?

Kees van der jagt

Ik ben kees van ddr jagt van de habsburgsgraat en ik ben op zoek naaŕ kees kompier van de boergoense vliet

H. Dammers

Ik ben op zoek naar iemand die wat meer weet te vertellen over Cock Schouten die heeft gewoond in de van Duijlstraat in Rotterdam. Hij had ook nog een broer die Anton Schouten zou heten. Periode 1950

H.G.C. Schattenberg

Graag foto’s van de oude tijd, jaren 50 – 60 Westzeedijk en de winkels, oa de sleutel, bras kruidenier, eier hal RMI, en winkels op de Scheepstimmermanslaan.

@op de afbeelding rust auteursrecht – is hoek Eendrachtsweg 1952

Timo Pauw

Er kwamen vragen over deze foto, deze maakt onderdeel uit van een boek uit de Serie Rotterdam door de Tijd. De laatste “nieuwe” exemplaren zijn hier te koop

https://www.deoudrotterdammer.nl/product/rotterdam-door-de-tijd-deel-1-2023/

Flip Tromper jr

Wie zijn deze Jonge vrouwen in de midden staat mijn vader Flip Tromper geb.28-06-1923 Rotterdam.foto:Ringvaartweg te Rotterdam op 11-07-1947 genomen

20221110_122624~2.jpg
Sandra Broekhoven

100 jaar Emmausschool,

Dit jaar vieren we het 100 jarig bestaan van de Emmausschool die ontstaan is uit de jongensschool Pius X en de meisjesschool Sint Alphonsus. Op 26 mei organiseren we daarom een reunie voor alle oud-leerlingen en oud-leerkrachten. U kunt zich hiervoor opgeven via onderstaand adres: reunie@emmaus-rotterdam.nl

Sandra Broekhoven

100 jaar Emmausschool

In 1967 of 1978 is de Emmausschool ontstaan na het samengaan van de jongensschool Pius X en de meisjesschool Sint Alphonsus. We organiseren een reünie voor alle oud-leerlingen en oud-collega’s van de Emmausschool en zijn voorgangers.
U kunt zich hiervoor opgeven via het mailadres reunie@emmaus-rotterdam.nl

Frans de Jonge

Joden op Feijenoord
Ik las het verhaal over de verhuizing Van den Bergh Margarinefabriek van Oss naar Rotterdam in 1891. Daarin stond ook dat er 250 (meest) Joodse arbeiders meeverhuisden en dat Van den Bergh huisvesting geregeld had.
Weet iemand waar deze Joodse arbeiders en hun gezinnen onderdak gevonden hebben?

Annemiek de Wit

ivm vertrek naar buitenland, zoeken we een huis voor onze parkiet (pietje). gratis af te halen met kooi, eten enz

Sacha Menheere

Van de Waal Room?!

Sinds kort verzamel ik theelepeltjes van vroeger uit Rotterdam. Tussen de spullen van mijn overleden moeder trof ik dit theelepeltje en nu zou ik graag willen weten wie vd Waal is: melkboer? Kruidenier? Achterop het lepeltje staat ‘jubileum 25 jaar’. Wie herkent hier iets van?

IMG_2292.jpeg
Ron Veerman

Denk dat dit lepeltje is melkwinkel van der Waal zat vroeger op de Oudedijk nummer 140 in Kralingen

Sacha Menheere

Beste Ron, dank voor je reactie, erg leuk en wat goed dat je dat huisnummer op de Oudedijk nog weet! Ik dacht dat het lepeltje van een melkboer in het oude Noorden was (rondom de Benthuizerstraat, wij woonden in die buurt), maar Kralingen is ook logisch (daar kwamen mijn ouders ook dikwijls). Nogmaals bedankt!

Ron Veerman

Heb nog even gezocht heb foto gevonden in stadsarchief Rotterdam

NL-RtSA_4140_1977-3261-01.jpg
Sacha Menheere

Geweldig!!! Bedankt!

Hans Brouwer

Mogelijk betreft het de melkfabriek Room v.d. Waal die gevestigd was
in het blok Korenaarstraat Heemraadstraat. Zat daar in elk geval in de periode 50er, 60er jaren. Ik woonde daar vlakbij.

Kees van Boven

wij zijn op zoek naar mensen die iets afweten over De Eerste Nederlandsche Orgelonderdeelen Fabriek die Johann Reil van 1934-1937 in de Schoutenstraat 129 in Rotterdam Kralingen had (op 14 mei 1940 is deze gehele straat weg gebombardeerd)
Johann Reil was net op tijd “UIT ROTTERDAM VERTROKKEN” en naar Heerde verhuisd waar het orgelbouwbedrijf nu door de derde generatie Reil geleid wordt. Zie ook geschiedenis op de site http://www.reil.nl
Zijn er misschien nazaten wiens vader of opa daar gewerkt heeft o.d. contacten, zaken mee gedaan etc.
reacties gaarne naar
oud-Rotterdammer Kees van Boven (1948)
E-mail: keesvanboven48@gmail.com
mob 06-28469615

J.B.

Stel je vraag eens bij het Orgelmuseum in Elburg. Misschien kunnen zij je helpen.

Kees van Boven

J. B.,
bedankt voor de tip, ga ik doen
groet
Kees van Boven

Saskia Bil

Weet iemand welke supermarkt er in de Schans in Rotterdam zat in 1967? Ik dacht zelf dat het Bas vd Heiden was?

Chris

Beste Saskia,
Op nr 8 zat inderdaad Bas.

A.M. Witberg-Peiffer

Dit is een foto van de stoelenfabriek van mijn ouders, uit circa 1935. Deze stond in Rotterdam-Kralingen, in de Catharinastraat, tussen de Goudserijweg en de Vlietlaan en is in bedrijf geweest tot en met 1957.

Ik ben benieuwd of er nog mensen zijn die het herkennen en er herinneringen aan hebben. Graag uw reactie en bij voorbaat dank!

stoelenfa.jpg
J. Zaagman

Ik ben op zoek naar foto’s van het internaat voor de opleiding Rijn, Kust en Binnenvaart aan de Noorderhelling. Ik heb hier van 72-75 op gezeten, was gelijk mijn kennismaking met Rotterdam, en uiteindelijk ben ik ook in Rotterdam komen wonen.

Anne

Mondharmonica vereniging “Modulatie ” destijds onder de bezielende leiding van meneer Geurtz, wie heeft hier nog foto’s van? Mijn moeder en ik speelden er allebei in ,jaren geleden,maar hebben er geen foto’s van. Het zou superleuk zijn als ik haar kon verrassen .

Len romijn

ik ben op zoek naar foto,s van de familie Romijn.
Het is bedoeld voor de genealogie.
Zou er erg blij mee zijn.

Lucia

Beste Len,

Bedoeld u de familie (Leendert) Romijn uit Kralingen die in kolen handelden vroeger?Bent u familie van ze?Zoja,dan kan ik u misschien helpen aan een foto van 1 van hun dochters (Nel) en hopelijk kunt u mij helpen aan meer info over haar?

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Lucia
wvdwaal99@gmail.com

Beste Lucia.
Ik heb wel foto’s van onze familie Romijn die een kolenhandel hadden maar uit Sliedrecht. Vele van hen kwamen uit Almkerk en omstreken.
Bedankt voor je reactie.

Ed Kloet

JO TANKERS SPIJKENISSE – Heeft u ooit gewerkt voor dit bedrijf?. Misschien op een van de vele chemicaliëntankers of op kantoor in Spijkenisse? Op zaterdag 16 september 2023 wordt er voor hen een reünie gehouden hoogstwaarschijnlijk in Spijkenisse. Meld je aan op: jotankersreunie2023@gmail.com

Advertenties