De Suite, Bedden & Complete Slaapkamers

7 januari 2020, door Esmay Hoekman

De Suite maakt senioren bedden in eigen stijl
De Suite is dé specialist in senioren bedden met een stijlvol en eigentijds design. Traditionele senioren bedden zijn vaak net zo stijf en onpersoonlijk als het etiket “senior” zelf. Maar met een bezoek aan de beddenmakers in Moordrecht zult u ontdekken dat een geschikt bed voor ouderen – waar zo nodig rekening wordt gehouden met persoonlijke omstandigheden – ook gemaakt wordt in uw eigen stijl.

De showroom van De Suite is dan ook allesbehalve gewoontjes. Al bij de entree vallen de fraai ingerichte slaapkamers met de handgemaakte bedden en boxsprings op, waarin gaandeweg allerlei vernuftige ‘bedgeheimen’ blijken te zitten. Eigenaar Wim Hofman of één van zijn drie zonen neemt u graag mee ‘op reis’ door de showroom én de productie om het scala aan mogelijkheden uit de doeken te doen.

De hoog laag boxspring is het senioren bed van nu
De bedden van De Suite zijn buitengewoon mooi en bieden verrassend praktische mogelijkheden zoals het aanpassen van de bedhoogte. Naar keuze kan elk bed worden uitgevoerd als hoog laag bed, onopvallend verstopt in de boxspring die precies naar uw smaak wordt samengesteld met de mooiste stoffen, leerdoeken, hoofdpanelen en bed accessoires. De hoog laag boxspring kunt u dan ook gerust het ‘senioren bed van nu’ noemen.

Het bed kan tot een hoogte van 110 cm worden versteld en is daardoor geschikt om op verzorgd te worden op het moment wanneer dat nodig mocht zijn. Dat is voor uzelf fijn, maar ook voor de partner die zijn of haar rug zo min mogelijk wilt belasten. Verder heeft de boxspring alle gemakken van een verstelbare boxspring zoals een hoofd- en voetverstelling, een kantelfunctie en – een specialiteit van De Suite – een op uw lijf afgestemd matras. Daarom is een hoog laag boxspring bijzonder geschikt voor mensen die nu nog geen zorg nodig hebben, maar wel aan de toekomst willen denken.

Twijfelaar bedden
Voor wie alleen slaapt en graag een wat breder bed wil, maakt De Suite twijfelaar bedden op maat: een extra breed senioren bed dat u naar keuze kunt uitvoeren met een hoog laag systeem. U kunt zelf de gewenste afmeting bepalen; een veel gekozen twijfelaar maat is 120 cm breed en 200 cm lang.

Ook mooie hoog laag bedden van hout
Een boxspring wordt niet uitsluitend met stof of leer bekleed. U kunt ook kiezen voor hout. Een hoog laag bed van hout heeft dezelfde functionaliteiten als een gestoffeerde hoog laag boxspring en de techniek wordt evenzo geheel onzichtbaar ingebouwd. Elke houtsoort is mogelijk en in het atelier van De Suite kunt inspiratie opdoen met de vele voorbeelden en kleurstalen. Combineren is ook mogelijk, bijvoorbeeld met een houten hoofdpaneel en een gestoffeerde bedombouw.

Alledaags comfort en gemak
Ook als u nu nog geen zorg nodig heeft, kunt u al wel volop genieten van de mogelijkheden van een hoog laag bed. Bijvoorbeeld met de elektrische hoofd- en voetverstelling in combinatie met het kantelmechanisme. Prettig bij vermoeide benen en iets naar voren of achteren kantelen is heel fijn als u langer op bed ligt en de druk op de onderrug wilt kunnen verminderen.

Verder zijn de bedden deelbaar en verrijdbaar, zodat u makkelijk tussen en onder het bed kunt om schoon te maken. Ook het opmaken is makkelijker door de bedden te splitsen en wanneer u de bedden dan eerst in hoge stand zet, hoeft u zelfs niet meer te bukken. Bovendien hoeven de matrassen niet meer gedraaid of gekeerd te worden. Het geworstel met de hoeslakens en gesjouw met matrassen is dus echt verleden tijd.

Makkelijker opstaan en omdraaien
Bij De Suite merk je aan alles dat ze gewend zijn om mee te denken met persoonlijke omstandigheden. Bijvoorbeeld als mensen moeite krijgen met in- en uit bed stappen. Dan wordt de zithoogte op maat gemaakt en krijgt ‘stabiliteit’ speciale aandacht, zodat men makkelijk omdraait en niet te veel wegzakt bij het opstaan. Daarbij kan het hoog laag bed worden gebruikt als ‘sta-op’ hulp en kunnen er altijd nog zogenaamde draaibuddies op het bed worden gemonteerd. Zo wordt zelfstandig uit bed komen makkelijker, wat ook voor de partner – die minder vaak gestoord hoeft te worden – prettig is.

Bedden met FPS-ontspanningstechnologie
Als u slecht slaapt of tobt met uw gezondheid dan kunt u baat hebben bij de FPS-ontspanningstechnologie. Deze baanbrekende techniek is uniek en wordt alleen bij De Suite in bedden toegepast. Laagfrequente geluidsgolven zorgen op subtiele wijze voor stimulering van de bloedsomloop, wat als een ontspannen massage van het hele lijf aanvoelt. Stimulering van de bloedsomsloop is gunstig bij verhoogde lichaamsspanning of klachten als gevolg van een slechte doorbloeding. Sinds de introductie van de FPS-technologie zien ze bij De Suite dan ook veel mensen met aandoeningen en ziektes zoals parkinson, neuropathie en stress-gerelateerde problemen. Wilt u deze techniek zelf eens ervaren? In de showroom kunt u zelf in alle rust één van de twaalf ontspanningsprogramma’s uitproberen.

De Suite kijkt naar ú en uw lichaam
Een goed bed bepaalt de kwaliteit van uw dag en daarom kijken de beddenmakers van De Suite naar waar uw lijf om vraagt gedurende de nacht. Daarbij is niet alleen uw postuur belangrijk, maar ook uw slaaphouding, persoonlijke voorkeur voor hard of zacht liggen en eventuele fysieke omstandigheden. In een persoonlijk gesprek wordt eerst aandachtig naar u geluisterd waarna tijdens het proefliggen wordt bepaald welke samenstelling voor u het beste is. Een goed matras zorgt voor flexibele ondersteuning zodat uw spieren ontspannen en uw wervelkolom recht blijft.

Stap in de wereld van het familiebedrijf De Suite, maak kennis met het ambacht van echte beddenmakers en ontdek de enorme kennis op het gebied van goed slapen. U kunt in alle rust rondkijken en u zult zien dat er veel meer mogelijk is dan bij de bekende bedden merken of gewone beddenzaken. Wie goed oplet hoort geen muziek, maar wel de geluiden uit de werkplaats waar ijverig wordt gewerkt voor een toekomstige eigenaar van een De Suite bed. Als u ook wilt weten wat deze beddenmakers, stoffeerders en meubelmakers precies doen, dan is de persoonlijke rondleiding door de werkplaats van harte aan te bevelen.

De Suite, Bedden & Complete Slaapkamers
Zuidplaspolderweg 11
2841 DC Moordrecht

T. 0182-375022
info@desuite.nl
www.desuite.nl


Dé gratis krant voor
de vijftigplusser!

Advertenties
Het Welzijnswarenhuis