Eenzaamheid de deur uit

27 mei 2015, door Fred Wallast

Coalitie Erbij Rotterdam maakt een vuist tegen eenzaamheid in Rotterdam. Onder het motto ‘Eenzaamheid De Deur Uit’ zijn we op zoek naar – vooral Rotterdamse – ondernemers (winkeliers, zzp’ers, grotere bedrijven, kunstenaars) die zin hebben mee te doen aan en/of een goed idee hebben voor het bestrijden van eenzaamheid!
EXPOSITIE en presentatie
Op 25 juni (tussen 09.30 en 13.00 uur) is er de gelegenheid het idee te pitchen tijdens een presentatie/expositie ‘Eenzaamheid de deur uit’ bij Humanitas aan de Pieter de Hoochweg in Rotterdam.
De expositie is het resultaat van twee z.g. keukentafelgesprekken. Tijdens deze gesprekken zijn beelden gevangen uit het veld (dwz betrokken professionals en organisaties) over wat eenzaamheid nu eigenlijk is.

HOOFDPRIJS van € 1.000,- !!

De winnaar krijgt de ‘Eenzaamheid de deur uit – award’. Deze award bestaat uit een oorkonde en een vermelding op de website van Coalitie Erbij Rotterdam (nog niet in de lucht nu). Tevens krijgt de winnaar een € 1.000,- om het idee op te starten. Er zijn ook vier tweede prijzen van elk € 150,-. Hugo de Jong – wethouder van onderwijs, jeugd en zorg – zal de award en de prijzen uitreiken!


Dé gratis krant voor
de vijftigplusser!

Advertenties
Martha Flora