Er op uit

Accordeonfestival en Malando orkest

Accordeonfestival en Malando orkest

19 november 2016

Op zaterdag 19 november 2016 is het podium van het lokaal cultuur centrum ‘De Hoekstee’ vanaf 12.30 uur tot 18.00 uur bezet met accordeonorkesten uit alle windstreken van Nederland. Zelfs een Duits orkest geeft acte de presence en natuurlijk is Rotterdam goed vertegenwoordigd met de twee top-orkesten Scala en Progressio-Marinucci. Alle orkesten mogen zelf hun repertoire bepalen en dat is voor het publiek enorm afwisselend en prettig om te beluisteren. De muziekstukken worden beoordeeld door een deskundige jury op conservatoriumniveau en er worden door hen rapporten uitgereikt met daarin opbouwende kritiek, zodat elk orkest tevreden huiswaarts kan keren. Na 18.00 uur is de zaal afgesloten voor de opbouw en installatie van het MALANDO-orkest, ingehuurd vanwege het 10-jarig jubileum van het accordeonfestival, dat om 20.00 uur zal aanvangen met hun concert. Goede wijn behoeft geen krans en het aantal zitplaatsen in LCC ‘De Hoekstee’ is beperkt. Als u erbij wilt zijn moet u snel reageren, want ook voor de prijs behoeft u het niet te laten. Een kaartje voor uitsluitend het accordeonfestival kost € 3,50 . De toegang tot het Malando-concert bedraagt de somma van slechts € 15,00 . Indien u beide evenementen wilt bezoeken kunt u een zogenaamde ‘combikaart’ kopen van € 16,00 . Kaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV en bij LCC ‘De Hoekstee’ in Hoek van Holland en reserveringen kunnen ook gedaan worden via email LCChoekstee@gmail.com

 

Plaats:            LCC de Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland

Datum:           zaterdag 19 november

Entree:           € 3,50 accordeonfestival en € 15,00 voor het Malando orkest

Aanvang:       12:30 uur accordeonfestival en 20:00 uur Malando orkest


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer