Er op uit

Alle Maashaventheatervoorstellingen met grote korting

Alle Maashaventheatervoorstellingen met grote korting

17 januari 2017

Wilt u het volgend seizoen verzekerd zijn van een plaatsje in het Maashaventheater bij de voorstellingen van onder andere Lenny Kuhr’s ‘Gekust door de eeuwigheid’ of Andy en Berry Dellenoy met hun ‘Wild pianoz’ of Marjolein Meijers met haar nieuwste programma ‘Muziek’? Dan is het wellicht een aanrader om voor net even € 4,- per voorstelling een abonnement aan te schaffen in het kader van de Maandag Middag Matinee-serie. Dit zijn twaalf voorstellingen (twee per maand) met vaak iets extra’s, zoals poffertjes eten, een ijsproeverijtje of chocoladeproeverij, een high tea of bevrijdingsbrunch. De abonnementen zijn tegen zeer hoge korting verkrijgbaar voor € 29,50 voor abonnement A en € 26,- voor abonnement B. Ze zijn te koop aan de kassa van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster Afrikaanderplein 7. Voor informatie kunt u bellen met 010- 4231616/2673491


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer