Er op uit

Aquarellen van Karel de Groot

Aquarellen van Karel de Groot

12 juni 2015

Ter informatie:
In 2013 zijn wij gaan samenwerken onder de naam Stichting Vreewijk Cultuur.

Wij :

Mark van Zanten: secretaris V.C. en theaterman:’ Kijk Haar Nou’ regelt theatervoorstellingen met als specialiteit theater voor kinderen. Ferdinand Sikken:voorzitter V.C. Beeldend kunstenaar en organisator van de filmavonden. Toos de Groot: penningmeester V.C. Samenwerking met Rens van der Zalm voor de muziekavonden. Sinds 1994 voorzitter en dagelijks bestuurder van Stg. Artotheek Karel de Groot.

Vrijdagavond 12 juni is de officiële opening van de eerste tentoonstelling in Het Witte Paard. Deze opening word verricht door mevrouw Hedy van der Berk. bestuurder van Havensteder.

Zij is de grote promotor van ons drietal geweest om door te gaan met ons programma in samenwerking met Daan en Mirjam van Roos Marijn. (na het faillissement van Het Witte Paard in 2012.)

Ik vind het een eer dat zij deze expositie wilt openen.

Ik hoop u te mogen ontmoeten in Het Witte Paard.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer