Er op uit

ATELIERROUTE MET VERRASSINGEN

ATELIERROUTE MET VERRASSINGEN

19 september 2015

Op zaterdag 19 en zondag 20 september stellen veel kunstenaars hun atelier ter bezichtiging open in Hillegersberg en Schiebroek tijdens de Atelierroute.

Dick Carlier deed dat meestal in zijn inspirerende tuin aan de Rotte, maar nu heeft hij gezocht naar een andere bijzondere locatie. Zo kwam hij terecht bij zijn overburen, het Rotterdams Openbaar Vervoer Museum en Expoïtatie mij. van Oldtimers aan de Kootsekade in Hillegersberg.

Deze locatie is een mooie aanleiding om eens wat meer van zijn Rotterdamse werk te laten zien. In de expositie: ROTTERDAM “EN PLEIN AIR “ kan iedereen meer dan 100 aquarellen van ons mooie Rotterdam bewonderen. Tussen de trams en metro’s welke ooit in Hillegersberg en Rotterdam gereden hebben, hangen deze bijzondere aquarellen, die Dick Carlier allemaal ter plekke (!) heeft geschilderd. Omdat hij soms enkele uren op een plaats schildert, heeft hij bij elke aquarel wel een verhaal.

Dit Trammuseum van Romeo aan de Kootsekade, beheert door actieve vrijwilligers, is gemakkelijk (en in stijl 😉 te bereiken met tram 4 en 8. De remise is geheel overdekt, dus ook bij slecht weer de moeite waard om er eens een kijkje te nemen.

www.holland-aquarel.nl


Advertenties
Spido November 2