Er op uit

ATELIERROUTE MET VERRASSINGEN

ATELIERROUTE MET VERRASSINGEN

20 september 2015

Op zaterdag 19 en zondag 20 september stellen veel kunstenaars hun atelier ter bezichtiging open in Hillegersberg en Schiebroek tijdens de Atelierroute.

Dick Carlier deed dat meestal in zijn inspirerende tuin aan de Rotte, maar nu heeft hij gezocht naar een andere bijzondere locatie. Zo kwam hij terecht bij zijn overburen, het Rotterdams Openbaar Vervoer Museum en Expoïtatie mij. van Oldtimers aan de Kootsekade in Hillegersberg.

Deze locatie is een mooie aanleiding om eens wat meer van zijn Rotterdamse werk te laten zien. In de expositie: ROTTERDAM “EN PLEIN AIR “ kan iedereen meer dan 100 aquarellen van ons mooie Rotterdam bewonderen. Tussen de trams en metro’s welke ooit in Hillegersberg en Rotterdam gereden hebben, hangen deze bijzondere aquarellen, die Dick Carlier allemaal ter plekke (!) heeft geschilderd. Omdat hij soms enkele uren op een plaats schildert, heeft hij bij elke aquarel wel een verhaal.

Dit Trammuseum van Romeo aan de Kootsekade, beheert door actieve vrijwilligers, is gemakkelijk (en in stijl 😉 te bereiken met tram 4 en 8. De remise is geheel overdekt, dus ook bij slecht weer de moeite waard om er eens een kijkje te nemen.

www.holland-aquarel.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer