Er op uit

Baggerfestival Sliedrecht

Baggerfestival Sliedrecht

3 juli 2015

Vrijdag 3 en zaterdag 4 juli organiseert Star Promotions het Baggerfestival in het centrum van Sliedrecht. Vrijdag van 14.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wij nodigen iedereen uit om deze gezellige en veelzijdige braderie op het Baggerfestival te komen bezoeken. Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen verdeeld over ruim 100 kramen. Denk hierbij aan diverse kleding- en modeaccessoires, sieraden, schoenen en andere lederwaren, woondecoratie, speelgoed, boeken, bloemen en planten.
Ook voor de lekkere trek, die u vast heeft gekregen van het rondlopen op het festival, kunt u terecht.

Het baggerfestival is een waar dagje uit voor jong en oud. De kinderen zullen daarom zeker niet vergeten worden. Ter plaatse zijn verschillende attracties waar ze zich kunnen vermaken. Verder kunt u heerlijk genieten van muzikale optredens van o.a. Kenny B, activiteiten op en rond het water en lekkere proeverijen.

 


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer