Er op uit

Bertus met zijn Tjetsetters op de bühne van LCC Castagnet

Bertus met zijn Tjetsetters op de bühne van LCC Castagnet

6 maart 2016

De band bestaat uit muzikanten die hun sporen in diverse andere groepen hebben verdient. Frans de Neef op accordeon, Jaap de Neef zang/drums,Igor Picvic zang/ bas, en Bertus van der Horst zang/gitaar. Het handelsmerk van de Tjet Setters is, dat tegen over de vrij rauwe stem van Bertus, de andere zangers een perfecte close-harmonie act. naar voren brengen. Een mix tussen cabaret- en rock muziek,zoals een muziekblad eens vermelde.

Retro Cabaret Rock ,dus!

Maar dan wel overgoten met een flinke scheut humor! Het repertoire bestaat voornamelijk uit eigen werk en andere wereldhits.

Maar ook vertalingen van bekende covers( bv. Hounddog van Elvis wordt dan Bloedhond van Bertus).

Ook nummers Van Neerlands Hoop- Normaal- Hazes -Ramses Shaffy- Boudewijn de Groot – Bluff -de Dijk – Kees Corbijn -Freek  en Joep staan op het programma. Maar ook voor wat meer gevoelige liedjes, van ondermeer Claudia de Breij (Mag ik dan bij jou)en Adele  (Make You Feel My Love) draaien de Tjet Setters hun handen niet voor om.

 

Aanvang: 14:30 uur

Entree: € 4,50/ R’pas of Aafjepas € 3,40


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer