Er op uit

Bevrijdingslunch + voorstelling “Dodelijk zwijgen”

Bevrijdingslunch + voorstelling “Dodelijk zwijgen”

2 mei 2016

Fred Vaassen, u kent hem wel in zijn prachtige rol van Perlemoer naast Hans Boskamp in de gelijknamige klucht “Potasch & Perlemoer” Hij brengt voor u zijn voorstelling “Dodelijk zwijgen”. Deze voorstelling geschreven en gespeeld door Fred Vaasen en geregisseerd door Angela Vermeulen, gaat over de 2e wereldoorlog, over de gevolgen van de keuze die je maakt in het leven, over slachtoffer zijn over verwoeste levens ten gevolge van deze oorlog. Een aangrijpende voorstelling die vooraf wordt gegaan met een luxe bevrijdingslunch die bij de entreeprijs van deze voorstelling is inbegrepen. Aanvang lunch 12:00 uur aanvang voorstelling 13:30 uur.

All inclusief entreeprijs slechts € 7,50

Door de verwachte grote belangstelling is reserveren voor deze voorstelling helaas niet mogelijk, kaarten afhalen

uiteraard wel. Afrikaanderplein 7 Lokaal Cultuur Centrum ’t Klooster. Voor informatie belt u met telefoonnummer (010) 2673491

of (010) 4231616


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer