Er op uit

Bibliotheekcollege: 75 jaar Maastunnel

Bibliotheekcollege: 75 jaar Maastunnel

24 maart 2017

Hoera! De Maastunnel is 75 jaar. Meer weten over ‘onze’ tunnel? Kom dan 24 maart om 16.00 uur naar het Bibliotheektheater. Voormalig tunnelbeheerder Henk van der Maas vertelt je alle ins en outs van de Maastunnel. Over de planning en de bouw, deels in de oorlogsjaren. En…je krijgt een uniek kijkje achter de schermen van dit rijksmonument, waar nu hard wordt gewerkt aan het onderhoud en de veiligheid. Tickets: vanaf € 2,50 inclusief drankje. Meer info en tickets: www.bibliotheek.rotterdam.nl

 

 


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer