Er op uit

Bij de horizon linksaf

Bij de horizon linksaf

21 november 2015

Een voorstelling van Arie Vuijk is als een goed gevulde goodiebag: de ene verrassing na de andere  en voor elk wat wils!! In “Bij de horizon linksaf “gaat Arie op zoek naar de grenzen van zijn kunnen en daarbij stuit hij op levensvragen zoals: Kun je met ademen je geld verdienen? Bestaat Veenendaal echt? En zo ja, waarom? Een ding is zeker, een onmisbare avond lachen op hoog niveau, waarbij u geleid wordt door Arie, uw veilige gids in het land van de grenzeloosheid. U kunt deze première meemaken op 21 november 2015 in LCC Romeynshof, aanvang 20:00 uur.

Kaarten á € 6,00 en R’pas á € 5,00  zijn te koop aan de kassa van LCC Romeynshof, Stresemannplaats 8. Reserveren kunt u via 010-420 40 99


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer