Er op uit

Bill Baker’s Big Band viert jubileum

Bill Baker’s Big Band viert jubileum

5 maart 2017

Bill Baker’s Big Band staat zondag 5 maart in De Doelen. Dertig jaar geleden begon Wim Zweekhorst, alias Bill Baker, zijn eigen Big band. De band werd een zeer groot succes. In de loop der jaren traden zij niet alleen op in Nederland en de rest van Europa, maar ook in Amerika en China. Bill Baker’s Big Band hecht groot belang aan hun handelsmerk: de natuurgetrouwheid van beeld en geluid. Met spetterend enthousiasme brengt deze band de muziek en sfeer van de jaren dertig en veertig. De muzikale leiding is in handen van Egbert Kemner en de vocale bijdragen komen van Annelies Bouterse en Margreet Groenendijk.

Aanvang: 10.30 uur. Kaarten verkrijgbaar via www.zondagochtendconcerten.nl of via het bestelformulier in De Oud-Rotterdammer.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer