Er op uit

Cabaret van Irene van der Aart - De boer op, in het Maashaventheater

Cabaret van Irene van der Aart - De boer op, in het Maashaventheater

7 december 2015

In 2003, lang voordat ‘Boer Zoekt Vrouw’ voor het eerst op televisie te zien was, liep ze in Cuba een boer tegen het lijf. Een Achterhoekse boer met koeien. In die tijd reisde ze heen en weer tussen Amsterdam, haar opdrachten als cabaretière en theatermaker en de boerderij. Waar boerentaken op haar wachten. In de hoop tot rust te komen op het platteland. Hoe kon ze weten dat bronstige stieren en overspannen hanen zoveel lawaai maken? ‘De Boer Op’ gaat over de verschillen tussen het leven in de stad en op een boerderij. Over tradities –koeienvangen – gemoedelijkheid en rust op het platteland – en de verleidingen van de stad. Over het beste van twee werelden. Over hoe het leven met een boer echt is. Met gratis tips voor stadse vrouwen die er over denken om verkering te zoeken met een boer… Programma inclusief boerenkoek in de pauze met een glas heerlijke warme melk ( of koffie / thee) kaarten a € 6,= te koop aan de kassa van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster Afrikaanderplein 7 Informatie of reserveren ‘010) 2673491 / 4231616


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer