Er op uit

Cabaretvoorstelling “De Drenkeling”

Cabaretvoorstelling “De Drenkeling”

21 november 2015

‘De Drenkeling’ is al weer het zesde avondvullende programma van Berry. Hij debuteerde met ‘Vermist!’  op het Leids Cabaretfestival in 2001. Na een korte ‘Masterclass tour’, samen met Sara Kroos, trok hij met ‘Vermist!’  het hele land door, gevolgd door ‘Preventief’, ‘Sprekend’, ‘Getuige’ en ‘VerwHard’.

In zijn nieuwste programma is hij als vanouds! Snel, actueel, scherp, ingetogen en laat zijn liefde voor onze taal zich wederom in sterke, grappige, ontroerende teksten vertalen!

Kortom ook ‘De Drenkeling’  belooft u weer een boeiende theater avond in LCC Musica !!

Aanvang 20:30 uur

Kaarten á €5,00 en met Rotterdampas € 3,75 zijn te koop aan de kassa van LCC Musica, de Lugt 17 Reserveren kunt u via 010-4371361 of via musicasenr@rotterdam.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer