Er op uit

Chansons in het Maashaventheater

Chansons in het Maashaventheater

1 juni 2015

Het Lokaal Cultuur Centrum brengt maandag 1 juni op veler verzoek het heerlijke succesvolle Franstalige chansonprogramma van Eric Reijer & Peter van Dijk. Hun voorstelling PadamPadam was in 2014 zo’n groot succes, dat deze toen ruim was uitgelopen. Peter van Dijk en Eric de Reijer zingen en spelen bekende en onbekende chansons van o.a. Edith Piaf, Jaques Brel, George Brassens en Charles Trenet. Deze voorstelling is mee te beleven op maandag 1 juni in het Maashaven Theater van Lokaal Cultuur Centrum ’t Klooster, aanvang 13.30 uur en de kaarten, inclusief het Franse kaasje en stokbroodje, zijn à € 5,00 te koop aan de kassa van het Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster aan het Afrikaanderplein. Voor reserveren belt u met 010-2673491/4231616 voor meer informatie kijkt u op www.afrikaanderplein.nl / seniorenprogramma


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer