Er op uit

Christmas High tea met Elly & Perry

Christmas High tea met Elly & Perry

21 december 2015

U kunt er live bij zijn in het Maashaven theater van Lokaal Cultuur Centrum ’t Klooster gelegen aan het idyllische Afrikaanderplein. De laatste voorstelling van dit jaar inclusief de Christmas High Tea. Pure verwennerij op alle fronten. Zowel muzikaal als gastronomisch. Perry Zuidam, bekend van de Rotterdamse toppers samen met Dave v.d Wal en Elly Lockhorst die al sinds jaar en dag technisch wordt bijgestaan door haar man Hans, zullen u op muzikaal gebeid verwennen. Het belooft een prachtige middag te worden.

Tickets voor deze voorstelling van maandag 21 december, aanvang 13:30 uur zijn vanaf nu te koop voor slechts € 9,50 per persoon aan de kassa van het Maashaventheater van Lokaal Cultuur Centrum ’t Klooster Afrikaanderplein 7.

Voor informatie belt u met (010) 2673491 / (010) 423161


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer