Er op uit

Cliëntenraad organiseert Zorgdebat tijdens Open Dag Franciscus Gasthuis & Vlietland

Cliëntenraad organiseert Zorgdebat tijdens Open Dag Franciscus Gasthuis & Vlietland

16 maart 2019

Zaterdag 16 maart is het Open Dag bij Franciscus Gasthuis & Vlietland. De leden van de Cliëntenraad begrijpen dat bezoekers en patiënten goede zorg belangrijk vinden en nodigt geïnteresseerden uit om op deze dag deel te nemen aan het Cliëntenraad Zorgdebat. Tijdens dit debat praat u met de voorzitter van de Raad van Bestuur en diverse zorgprofessionals over de thema’s Spoedeisende Hulp en het digitale patiëntendossier.

Wie nemen er nog meer deel aan het Cliëntenraad Zorgdebat?

Tijdens het zorgdebat praat u onder andere met huisartsen, managers en de voorzitter van de Raad van Bestuur Franciscus Gasthuis & Vlietland, projectmedewerkers van het digitale patiëntendossier en een lid van de Cliëntenraad.

 

Het Cliëntenraad Zorgdebat, dat geleidt wordt door dagvoorzitter en tevens voorzitter Cliëntenraad Koos Karssen, wordt om 11.00 uur gehouden in Franciscus Gasthuis en 13.00 uur in Franciscus Vlietland en duurt een uur. Aanmelden voor deelname is niet nodig. U bent van harte welkom om mee te praten!

 

Wat doet de Cliëntenraad van Franciscus Gasthuis & Vlietland?

De Cliëntenraad is een onafhankelijk adviesorgaan in het ziekenhuis en behartigt de belangen van de patiënten. De Cliëntenraad brengt gevraagd en ongevraagd adviezen uit aan de Raad van Bestuur.

 

Wat is er nog meer te doen tijdens de Open Dag?
Naast het Cliëntenraad Zorgdebat, kunnen bezoekers deelnemen aan activiteiten, zijn er  gezondheidstestjes,  diverse stands  en rondleidingen. Zo komen bezoekers  bij onder andere Operatiekamers, het Loboratorium, Radiologie, Kraamsuites, Cardiologie en Apotheek. Ook voor kinderen is er veel te beleven op onder andere het kinderplein op beide ziekenhuislocaties.

Voor het volledige programma kijkt u op: www.franciscus.nl/opendag


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis