Er op uit

‘Country live’ van Danny Everett

‘Country live’ van Danny Everett

8 februari 2016

Maandagmiddag 8 februari treedt Danny Everett op in het Maashaventheater van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster aan het Afrikaanderplein 7. In mei 2015 zat Danny al weer meer dan 25 jaar in het vak en heeft met zijn jubileum CD & DVD “25 jaar Danny Everett” weer eens goed van zich laten spreken. Zijn inmiddels 15e album heeft een nieuwe sound met diverse invloeden van de pure country met onder andere Willie Nelson & Waylon Jennings, een tikkeltje Indo rock en een touch van Jack Jersey. Kortom muzikaal genieten waarbij zeker een dansje mag worden gemaakt. Kaarten à € 6,00 voor deze magnifieke voorstelling zijn te koop aan de kassa van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster, Afrikaanderplein 7. Reserveren kan via telefoonnummer (010) 2673491


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer