Er op uit

Culinaire markt, Boekenmarkt en Vinylmarkt in Schiedam

Culinaire markt, Boekenmarkt en Vinylmarkt in Schiedam

12 september 2015

Op zaterdag 12 september, tussen 10.00 en 17.00 uur, staan er op de Grote markt, de Lange Kerkstraat en het Land van Belofte een lint van kramen opgesteld. Het winkelend publiek kan genieten van drie verschillende markten.

De culinaire markt wordt op de Grote Markt georganiseerd door Stichting De Parlevink. Stichting de Parlevink zet zich in om te bewerkstelligen, dat lokale Steek-, EKO- en Bio-logische producten uit heel Nederland beter bij de consument bekend worden. Het aanbod op de Culinaire markt is daarom altijd (h)eerlijk verrassend.

De Boekenmarkt is al jaren een goed bezochte markt, omdat er een zeer breed aanbod aan boeken wordt aangeboden. Lezers en verzamelaars vinden altijd iets moois.

Op het Land van Belofte organiseert Dynamite Beurzen de Vinylmarkt. Liefhebbers, verzamelaars en bezoekers aan het centrum van Schiedam worden getrakteerd op onder andere. een rijke keuze aan langspeelplaten.

Naast deze markten is er dit weekend nog meer te beleven in de binnenstad van Schiedam. Kijk op www.schiedamcentrum.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer