Er op uit

Dances of India door Dansgroep Namahskar

Dances of India door Dansgroep Namahskar

25 september 2016

Ontdek de mooie ritmische en authentieke danspatronen van India. Ontdek hoe de danseressen via lichaam, muziek en klederdracht tot prachtige dansen komen. Ervaar de kracht, de mystiek en de verscheidenheid van de danscultuur van India. Dat kan allemaal in LCC Romeynshof, zondag 25 september vanaf 14.00 uur. Er zijn ook stands waar allerhande Indiase producten verkocht worden. (Zie ook elders op deze pagina’s.) Kaarten á € 5,00 zijn te koop aan de kassa van LCC Romeynshof, Stresemannplaats 8, Rotterdam. Reserveren kunt u via 010-4204099.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer