Er op uit

Dances of India in LCC Romeynshof

Dances of India in LCC Romeynshof

11 juni 2017

Dansgroep Namahskar toont Indiase dansen ‘Dances of India’ heet het programma dat dansgroep Namahskar op zondag 11 juni in LCC Romeynshof brengt. Ontdek de mooie ritmische en authentieke danspatronen van India. Ontdek hoe de danseressen via lichaam, muziek en klederdracht tot prachtige dansen komen. Ervaar de kracht, de mystiek en de verscheidenheid van de danscultuur van India. Er zijn stands waar allerhande Indiase producten verkocht worden. Aanvang: 14.00 uur.

Kaarten à € 5,00 zijn te koop aan de kassa van LCC Romeynshof, Stresemannplaats 8. Reserveren kunt u via tel. 010-4204099.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer