Er op uit

Dansen met Rita Young in Hooge-Werf!

Dansen met Rita Young in Hooge-Werf!

11 juli 2015

Muziek, dansen en gezelligheid, u vindt het tijdens de gezellige ‘Mag ik deze dans van u?’ dansfeesten onder leiding van Rita Young. Bent u enthousiast? Dans dan gezellig mee op zaterdag 11 juli a.s. van 14.30 tot 17.00 uur in Geriatrisch centrum Hooge-Werf aan ’t Wiel 2 in Poortugaal.

Dansen is niet alleen leuk, maar ook nog eens gezond! Mag ik deze dans van u? is een uitnodiging aan alle senioren uit Poortugaal en omstreken gezellig te komen dansen. De kosten bedragen 3 euro per persoon, inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn bij aankomst in de zaal verkrijgbaar. Uw partner of (klein) kinderen zijn ook van harte welkom.
Zangeres Rita Young neemt de presentatie en muzikale begeleiding op zich. Rita: “Alles mag en alles kan tijdens ‘Mag ik deze dans van u’ en iedereen is welkom. Sommige bezoekers komen om de Engelse Wals te dansen, anderen om alleen te bewegen vanuit de stoel. Ook nemen mensen regelmatig hun kinderen en kleinkinderen mee, het is dus ook echt een familie-uitje!”

 


Advertenties
Spido November 2