Er op uit

De Boa’s in het Maashaventheater, de zomerse afsluiter

De Boa’s in het Maashaventheater, de zomerse afsluiter

26 juni 2017

Een heerlijk ontspannen programma met een zomers karakter in het Maashaventheater van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster Afrikaanderplein 7. Aanvang 13.30 uur. De voorstelling van de Boa’s ‘Een koffer vol verhalen’ richt zich op de jeugd van vroeger met hun verschillende vormen van welzijn. In de pauze is er een ijsproeverijtje, waar u naar hartenlust verschillende soorten schepijs kunt proeven, samen met de diverse wafels en fruitige – zomerse toevoegingen. Inclusief het ijsproeverijtje kost deze voorstelling € 6,00.

De kaarten zijn te koop aan de kassa van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster Afrikaanderplein 7 of te reserveren via tel. 010-2673491of 010-4231616.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer