Er op uit

Dertigjarige Bill Baker's Big Band in LCC Castagnet

Dertigjarige Bill Baker's Big Band in LCC Castagnet

16 oktober 2016

In LCC Castagnet is de Zondagmiddaglounge op 16 oktober gereserveerd voor een optreden van de dertigjarige Bill Baker’s Big Band. Een band met een reputatie, die al eerder grote namen als Vera Lynn en Garry Stevens van het Glenn Miller Orkest begeleidde. De band is ook vaste gast op het Glenn Miller Festival in Engeland. Bandleider Wim Zweekhorst doet geen concessies aan de natuurgetrouwheid van beeld en geluid. “We zetten het neer zoals ze dat vroeger ook deden. De sfeer moet hetzelfde zijn. We gebruiken de originele arrangementen en zelfs de kleding die tijdens een concert in de jaren veertig werd gedragen, wordt tot in detail nagemaakt.” Zie elders op deze pagina’s voor meer informatie.

Bill Baker’s Big Band bestaat 30 jaar. De band uit Rijswijk, bestaand uit amateurmusici, staat zondagmiddag 16 oktober op het podium voor een optreden in LCC Castagnet aan de Larikslaan 200, 3053 LG Rotterdam. Reserveren voor het optreden, dat om 14.30 uur begint, kan via 010-4225096 of castagnetsenc@rotterdam.nl. Entree: € 4,50/ R’pas of Aafjepas € 3,40.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer