Er op uit

“Een ei met een staartje”

“Een ei met een staartje”

13 april 2016

Kindertheater in Youngsters aan het Ambachtsplein 141 te Rotterdam. Ila van der Pouw speelt “Een ei met een staartje”

Belle vindt in haar tuin een vreemd, groot ei. Wanneer het krakend openbarst, kruipt er dan ook een wonderbaarlijk wezentje uit: een babydraak. En waar een babydraak is, moet ook een moederdraak zijn. Veel weet Belle niet van draken maar wel dat ze woest zijn en vuur spuwen. Eén van de vaste bewoners van haar tuin, Barend de Rat, zegt het recht voor z’n raap: “Ik ga hier niet zitten wachten tot moeder Draak jou op de barbecue legt”. Dan begint Belle zich pas echt zorgen te maken.

Een Ei met een staartje is een spannende, ontroerende en humoristische voorstelling over de kracht van spontaniteit en heeft in 2013 de prestigieuze Zapp Theaterprijs gewonnen. Leuk uitje voor opa’s en/of oma’s om met de kleinkinderen te gaan doen voor een klein prijsje.

Aanvang: 14:00 uur.

Entree: € 3,50 per persoon

Leeftijd: vanaf 4 jaar

 

Youngsters, Ambachtsplein 141, 3068 GV Rotterdam

Reserveren kunt u via 010-420 40 99


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer