Er op uit

Een muzikale middag met Django Wagner en Klezbez

Een muzikale middag met Django Wagner en Klezbez

13 september 2015

We beginnen de middag om 14:00 uur met Django Wagner, de immens populaire zanger met de grote hits zoals “Kali”en “Mooie blauwe ogen” en overal waar hij optreedt gaat het dak eraf! Zijn indrukwekkende stemgeluid laat de boxen op het podium letterlijk trillen door zijn geweldige sound. Zijn uitstraling en persoonlijkheid maken hem een geliefd artiest.

Na de pauze vervolgen we de middag met een optreden van de Rotterdamse groep “Klezbez”!  Klezbez speelt Jiddische Klezmermuziek, muziek uit Oost-Europa die zich vermengde met zigeunermuziek, Turkse muziek, Balkanmuziek en noem maar op, kortom Klezmer!

U kunt deze middag meemaken op 13 september 2015 in LCC Romeynshof, aanvang 14:00 uur

In verband met de verwachte drukte is reserveren noodzakelijk. Reserveren kan tot en met 9 september 2015. Kaarten dienen een uur tot uiterlijk een half uur voor aanvang opgehaald te worden.

Kaarten á € 8,00  zijn te koop aan de kassa van LCC Romeynshof, Stresemannplaats 8. Reserveren kunt u via 010-420 40 99

 


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer