Er op uit

‘Een rotonde te ver’ in LCC Romeynshof

‘Een rotonde te ver’ in LCC Romeynshof

12 februari 2017

Een Rotterdamse theatergroep wordt uitgekozen om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Show Festival. Met de bus gaan ze op pad, diverse optredens in Europa met als eindbestemming Fiësta di Verona. De reisleidster is Ramona van Rottesteyn. In Frankrijk, tijdens een optreden, ontmoet Ramona een romantische Italiaan, Frederico Corleone. Het is liefde op het eerste gezicht. Hij reist vervolgens mee als haar bodyguard. Maar is Frederico wel de leuke en romantische man waarvan Ramona hoopte dat hij zou zijn? Dat is in het kort het verhaal van de theatervoorstelling ‘Een rotonde te ver’, zondag 12 februari is te zien in LCC Romeynshof in Rotterdam.

Een leuke show met tekst, liedjes, dansjes en sketches. Aanvang 14.00 uur. Kaarten à € 6,- zijn te koop aan de kassa van LCC Romeynshof, Stresemannplaats 8. Reserveren kunt u via 010-4204099.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer