Er op uit

Elly Lockhorst zingt Rotterdamse liedjes en zeemansliedjes

Elly Lockhorst zingt Rotterdamse liedjes en zeemansliedjes

10 oktober 2016

Elly Lockhorst is een prachtige Rotterdamse zangeres en nog van Zuid ook, die samen met haar Rotterdamse rasentertainment collega’s Dave van der Wal & Perry Zuidam als vocalgroup De Kanjers Rotterdam onveilig maakt. Elly is een lieve sympathieke artieste die altijd genegen is haar collega’s bij te staan of te hulp te schieten. Vaak samen met haar man Hans (achter de knoppen) op pad om een ieder die het maar wil horen te amuseren. Haar jongste album heet ‘Zoveel Kleuren’. Die titel is gekozen omdat het album zo divers is. Elly Lockhorst is een echt schipperskind. De Rotterdamse liedjes en zeemansliedjes zijn haar met de paplepel ingegoten. Kom genieten van het programma ‘Ketelbinkie’ in het Maashaventheater, maandag 10 oktober, met op de achtergrond unieke beelden van de Rotterdamse haven van lang geleden. Dit programma is inclusief een proeverijtje van echte onvervalste Rotterdamse producten in de pauze van Elly’s voorstelling. 25 jaar geleden begon zij te zingen in een band om 10 jaar geleden met heel veel succes solo verder te gaan. Door haar soloalbum ‘Levensecht’ geproduceerd door Melchior Rietveldt, kreeg zij ook via radio en tv landelijke bekendheid.

In het Maashaventheater treedt maandagmiddag om 13.30 uur Elly Lockhorst op. Ze zingt Rotterdamse liedjes en zeemansliedjes tijdens haar muzikale programma ‘Ketelbinkie’. Aanvang 13.30 uur Maashaventheater Afrikaanderplein 7. Kaarten à € 6,- zijn vanaf nu te koop aan de kassa van Lokaal Cultuur Centrum ’t Klooster. Reserveren 010- 2673491.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer