Er op uit

Entertainer Johnny Valentino geeft topshow in Maashaventheater

Entertainer Johnny Valentino geeft topshow in Maashaventheater

16 januari 2017

Wie houdt van een leuke show op z’n Amerikaans, moet maandagmiddag 16 januari echt naar het Maashaventheater aan het Afrikaanderplein 7 in Rotterdam. Daar is Johnny Valentino te zien. Even alle zorgen opzij, want Johnny houdt van een feestje en gaat u vermaken met vrolijke meezingers, stevige inhakers. Aanvang: 13.30 uur. Kaarten à € 6,- inclusief een heerlijke Amerikaanse traktatie in de pauze, zijn te koop aan de kassa van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster Afrikaanderplein 7 of te reserveren via (010) 2673491 / (010) 4231616.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer