Er op uit

“Fantastische meneer Vos” door Meneer Monster

“Fantastische meneer Vos” door Meneer Monster

18 mei 2016

Niemand is slimmer dan de fantastische meneer Vos. Stiekem besteelt hij de gemeenste boeren uit de buurt, en dat maakt ze woedend. De boeren Bolus, Bits en Biet besluiten samen te werken en gaan op klopjacht. Tot de tanden toe bewapend omsingelen ze meneer Vos en zijn gezin. Er is geen uitweg meer mogelijk. Maar meneer Vos is niet zomaar een vos. Hij is een fantastische Meneer Vos en verzint een sluwe list om de boeren te slim af te zijn. Een list waar de kinderen uit het dorp nog lang over na zullen praten.

De fantastische meneer Vos is een bewerking van het boek van Roald Dahl door het theatercollectief “Meneer Monster”. Deze voorstelling kent een aanpak Monster zoekt de zaal op en staat bol van de creativiteit, muzikaliteit, spanning en humor. Een voorstelling die net zo leuk is voor volwassenen als kinderen.

Leuk uitje voor opa’s en/of oma’s om met de kleinkinderen te gaan doen voor een klein prijsje.

Aanvang: 14:00 uur.

Entree: € 3,50 per persoon

Leeftijd: vanaf 4 jaar

 

Youngsters, Ambachtsplein 141, 3068 GV Rotterdam

Reserveren kunt u via 010-420 40 99


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer