Er op uit

Feiten & fabels over knie- en heupproblemen

Feiten & fabels over knie- en heupproblemen

16 maart 2016

Het Havenziekenhuis organiseert een speciale informatiebijeenkomst over knie- en heupproblemen op woensdag 16 maart van 19.30 tot 21.00 uur.  De bijeenkomst is bedoeld voor mensen met slijtage van de knie of heup, partners en familieleden. De orthopedisch chirurgen informeren u over de feiten en mogelijkheden rondom knie- en heupproblemen en leggen uit waarom sommige verhalen fabels zijn.

In de presentatie van verpleegkundige Miranda de Jongh komt de voorbereiding op de operatie en de opname in het ziekenhuis aan de orde. Tot slot een ervaringsverhaal van patiënt Monica Voogt die in 2015 een nieuwe knie kreeg.

 

Aanmelden?

U kunt zich aanmelden door te bellen of mailen: tel. 010-404 33 68 of informatie@havenziekenhuis.nl). Toegang is gratis.

Datum: woensdag 16 maart en  donderdag 24 maart 2016

Tijd: 19.30 – 21.00uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur.
Locatie: Brasserie Aan de Maas vijfde etage.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer