Er op uit

Festival Werelds Delfshaven

Festival Werelds Delfshaven Festival Werelds Delfshaven

5 juni 2015

Vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juni 2015

Coolhaven, Rotterdam (het terrein achter De Machinist, Landgoed van Cool tot Terhave)

Begin de zomer met muziek, dans, poëzie, wereldcircus en culinaire specialiteiten aan de Schie tijdens Werelds Delfshaven. Het meest veelzijdige festival van Rotterdam!

Vrijdagavond wordt afgetrapt met het FullMoon Babylon Fest! Behalve aanstekelijke Cumbia’s van de band Los Paya Brava zal er een wervelende mix van West African, Salsa, Eastern, Indian Cross-over en nog veel meer te horen zijn.
Zaterdag en zondag zijn er optredens van onder meer Sabrina Starke & Friends met het project ‘Different Worlds’, de Corona band, Americo Britto Sanae Abdoe, Primos del Norte, Dutch Carribean Groove Orchestra en Waldin Roes e.v.a. Daarnaast wisselen Kaapverdiaanse morna’s, onvervalst straattheater, Hollandse smartlappen, Cuban music, spannende cross-overs en opera zang elkaar op onnavolgbare wijze af!
Het weekend staat bol van de culturele en culinaire verrassingen waaronder een grote cultuuroverschrijdende bruiloftsmodeshow met Eritrese, Marokkaanse en Javaanse live muziek. Van smartlap tot klassieke Turkes zang met zangkoren uit Delfshaven, traditionele Marokaanse thee, een Eritrese koffieceremonie, overheerlijke cappuccino, gebakken vis, Köfte, wortel/sinaasappel- of rabarberijs…je komt het tegen op Werelds Delfshaven.

 

Het programma is voor jong en oud en gratis toegankelijk op: Vrijdag 5 juni van 17.00-23.00, zaterdag 6 juni van 12.00-23.00 uur en zondag 7 juni 12.00-19.00.

Het actuele programma is te volgen op: www.wereldsdelfshaven.nl, Facebook: Werelds Delfshaven https://www.facebook.com/pages/Werelds-Delfshaven/1392660634345612?fref=ts


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer