Er op uit

Fotowandeling door Charlois

Fotowandeling door Charlois

3 juni 2015

Op 3 juni vindt alweer de derde presentatie plaats in het Historisch Cafe Charlois. De fotowandeling dwars door Charlois loopt vanaf de Nieuwe Nachtegaal, langs de Waalhaven en Dokhaven al slingerend naar de Maashaven en terug naar de Kromme Zandweg en toont beelden van toen en nu. U begrijpt daar liggen heel wat interessante onderwerpen  (straten, havens, bedrijven en Charloissers,) tussen die aan bod gaan komen.
De presentatie begint om 14.00 uur in gebouw de Nieuwe Nachtegaal Mezenhof 1 in Charlois.
De toegang is wederom gratis en in het café bestaat de mogelijkheid na te praten onder het genot van een hapje of drankje.De ingang van het ontmoetingscentrum en buurtrestaurant “Tante Sjaar is aan de Albatroslaan.
Telnr  010 4291807
Meer informatie vindt u op http://www.denieuwenachtegaal.nl/historisch-cafeacute.html


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer