Er op uit

Funeral Fair: hét lifestyle event voor persoonlijk afscheid

Funeral Fair: hét lifestyle event voor persoonlijk afscheid

9 april 2017

Benieuwd wat er mogelijk is op het gebied van afscheid en rouw? Zou je het onderwerp eens op een andere manier belicht willen zien? Misschien wat minder zwaar en met wat meer (persoonlijke) kleur? In de Van Nelle Fabriek in Rotterdam wordt zondag 9 april de Funeral Fair gehouden. Er staan 150 bedrijven die de nieuwste trends en ideeën voor een persoonlijk afscheid tonen. Maar er is meer… laat een erfstuk taxeren, neem deel aan een rouwworkshop, luister naar live muziek en ontmoet anderen in het datingcafé voor weduwen en weduwnaars. Kortom: ervaar de mooie, gekleurde kanten van de onderwerpen uitvaart en rouw.

Toegang gratis


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer