Er op uit

Genieten van Elvis-muziek met Of Course

Genieten van Elvis-muziek met Of Course

25 september 2016

In een spetterende show laat de coverband Of Course zondag 25 september in LCC Musica het repertoire van ‘The King of Rock ’n Roll’ Elvis Presley de revue passeren. Een muzikaal eerbetoon. Ook de (bijna) complete ‘Aloha from Elvis Show’ passeert op uw verzoek. Of Course laat zich niet met andere Elvis coverbands vergelijken. De moderne manier waarop zij het werk van Elvis Presley interpreteert (dus niet imiteert) zorgt voor een onvergetelijke show, niet alleen voor Elvisfans, maar voor iedere muziekliefhebber!

In LCC Musica aan de Lugt 17 in Overschie geeft zondag 25 september de coverband Of Course een spetterende show. Het repertoire van Elvis Presley, ‘The King’, staat centraal. U kunt dit optreden meebeleven op zondag 25 september 2016, aanvang 14.00 uur. Kaarten à € 5,00 en met Rotterdampas € 3,75 zijn te koop aan de kassa van LCC Musica, de Lugt 17. Reserveren kunt u via 010-4371361 of via musicasenr@rotterdam.nl.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer