Er op uit

Gerard Alderliefste leidt ‘Dubbelleven’

Gerard Alderliefste leidt ‘Dubbelleven’

27 maart 2017

Tijdens het Maandag Middag Matinee van 27 maart in LCC ‘t Klooster brengt Gerard Alderliefste zijn programma ‘Dubbelleven’: zijn eerste soloprogramma, waarin beide werelden van Alderliefste, die van verslavingsarts en die van muzikant, samenkomen. Gerard zingt en speelt zijn eigen liedjes of die van anderen. En hij vertelt. Kaarten à € 6,- inclusief chocoladeproeverijtje in de pauze, aan de kassa van LCC ‘t Klooster Afrikaanderplein 7 of te reserveren via tel. 010-2673491of 010-4231616.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer