Er op uit

Gezellig en voordelig naar LCC Romeynshof in nieuwe jaar

Gezellig en voordelig naar LCC Romeynshof in nieuwe jaar

15 januari 2017

Ook in het nieuwe jaar heeft LCC Romeynshof weer leuke voorstellingen voor u op het programma staan. Zondag 15 januari om 14.00 uur is het Nieuwjaarsconcert van Waldin Roes, Augusto Valenca, Johan van Oorschot. Entree € 6,- Zaterdag 28 januari om 20.00 uur gevolgd door Romy Monteiro die liedjes zingt uit de Musical ‘The Bodyguard’.

Entree €10,-. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met LCC Romeynshof, Stresemannplaats 8. Reserveren kunt u via 010-4204099. Aanrader: Reserveer uw kaarten en voorkom teleurstelling.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer