Er op uit

Glenn Miller Army Air Force Show in LCC Musica

Glenn Miller Army Air Force Show in LCC Musica

5 november 2017

In LCC Musica is zondag 5 november Bill Bakers Big Band te zien en te horen. Ze brengen hun ‘Glenn Miller Army Air Force Show’. Bill Bakers Big Band is een jazzorkest met een indrukwekkende staat van dienst. Niet alleen hebben zij Vera Lynn, de Britse zangeres die bij wijze van spreken de Tweede Wereldoorlog won, begeleidt in Nederland, maar traden zij ook op met Norman Leyden, oorspronkelijke arrangeur van het Glen Miller Orkest en met Garry Stevens, zanger van dit orkest. De band was al driemaal eregast op het Glenn Miller Festival in Clarinda, Iowa en is vaste gast bij het Glenn Miller Festival in Engeland. Met de ‘Glenn Miller Army Air Force Show’, treedt het orkest op in traditionele Army Air Force-outfit en speelt zowel bekende als minder bekende nummers.

Aanvang: 14.00 uur. Entree: 5 euro.
Reserveren: 010-4371361 of musicasenc@rotterdam.nl.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer