Er op uit

Glenn Miller Army Air Force Show

Glenn Miller Army Air Force Show

29 oktober 2017

Zondagmiddag 29 oktober is Bill Bakers Big Band te zien en te horen in LCC Castagnet in Rotterdam. Bill Bakers Big Band is een jazzorkest met een indrukwekkende staat van dienst. Niet alleen hebben zij Vera Lynn, de Britse zangeres, die bij wijze van spreken
de Tweede Wereldoorlog won, begeleid in Nederland, maar zij traden ook op met Norman Leyden, oorspronkelijk arrangeur van het
Glenn Miller Orkest en met Garry Stevens, zanger van dit orkest. De band is al driemaal eregast geweest op het Glenn Miller Festival in Clarinda, Iowa en is vaste gast bij het Glenn Miller Festival in Engeland. Met de ‘Glenn Miller Army Air Force Show’, treedt het orkest op in traditionele Army Air Force-outfit en speelt de muziek van Glenn Miller met zowel bekende als minder bekende nummers.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer