Er op uit

Glenn Miller meets George Gerschwin

Glenn Miller meets George Gerschwin

25 januari 2016

Bigband de Stalenband verovert wederom het Maashaventheater Na het overweldigend succes van bigband ‘de Stalenband’ uit Leiden met hun programma “Ramblers music Radio Show”, in het Maashaventheater, heeft de directie gemeend hen ook dit seizoen terug te vragen. Vast staat dat het swingen wordt dat het een lieve lust is. De echte bigbandmuziekliefhebber mag en kan deze voorstelling niet missen, evenals trouwens de liefhebbers van de muziek van Glenn Miller en/of George Gerschwin. Deze voorstelling is door u mee te beleven op maandag 25 januari, aanvang 13.30 uur in het Maashaventheater van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster aan het Afrikaanderplein op Rotterdam-zuid voor slechts € 6,= inclusief uw kopje koffie of thee in de pauze. Voor info of reserveringen belt u met (010) 2673491 of (010) 4231616.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer