Er op uit

Paraview paranormaal- Sieradenbeurs en Reptilicabeurs op 21 en 22 januari

Paraview paranormaal- Sieradenbeurs en Reptilicabeurs op 21 en 22 januari

21 januari 2017

Op zaterdag 21 en zondag 22 januari 2017  zal er voor de 6de keer  in Evenementhal de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de 6de  Sieradenbeurs en 2de GoGreenbeurs aanwezig.   Op zondag zal de 6de Reptilicabeurs  in een afgescheiden gedeelte aanwezig zijn. De GoGreen-, Sieraden- en Reptilicabeurs (alleen op zondag) mogen gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs.

Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk, etc. of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kan men bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is, kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids ontmoeten of new ageproducten kopen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Bovendien worden er in een aparte zaal lezingen over verschillende onderwerpen gegeven.

 

Opkomst new age en alternatieve geneeswijzen

Bureau View organiseert al sinds 1995 45 Paranormaal beurzen per jaar door heel Nederland. Gedurende deze jaren zijn new age en alternatieve geneeswijzen voor veel mensen steeds meer geïntegreerd in het dagelijkse leven. De gedachte leeft dat het leven meer moet inhouden dan alleen werken, eten en slapen. Er is meer aandacht voor verdieping van het leven en voor ontspanning. Tegenwoordig worden er bijvoorbeeld veel zelfhealing boeken gelezen, bestaan er talloze new age winkels, doen veel mensen aan yoga of andere ontspanningstechnieken en hebben de alternatieve genezers het steeds drukker.

 

Standhouders

Op de Paranormaal beurs kunnen bezoekers kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Bureau View is er in geslaagd om een zo groot mogelijke uiteenzetting van activiteiten in een openbaar gebouw te krijgen, zodat bezoekers een goed beeld krijgen wat er zoal is op alternatief gebied. Zo kunnen er onder andere (één of meer) paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars, masseurs aanwezig zijn. Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als olien en voedingsproducten.

 

Lezingen

Gedurende beide dagen worden er verschillende lezingen met zaaldemonstraties gegeven die gratis bezocht kunnen worden. Hieraan werken bekende paragnosten en andere alternatieve genezers mee. De lezingen gaan bijvoorbeeld over helderziende waarnemingen, numerologie, handlijnkunde, reiki, gidsen en de helende kracht van edelstenen.

 

Gogreenbeurs

Op de GoGreenbeurs zijn standhouders die aandacht hebben voor natuurlijke, milieuvriendelijke en  duurzame producten voor huis, tuin, vrije tijd, verzorging, voeding en gezondheidsproducten aanwezig.

 

Bezoekers kunnen kennismaken met (h)eerlijke delicatessen, lekkere biologische producten, fairtrade producten, (zelfvoorzienend) tuinieren, groene kunst en mode,  natuurlijke cosmetica, eerlijke en heerlijke voeding en producten, mode en accessoires en diverse gezondheidsproducten en nog veel meer! Voor meer informatie zie www.gogreenbeurs.nl

 

Sieradenbeurs

Tegelijkertijd wordt in dezelfde locatie op beide dagen de Sieradenbeurs gehouden. Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden en kralen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld designsieraden, kettingen uit andere culturen en handgemaakte armbanden. Iedere deelnemer heeft speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen (wel dienen materiaalkosten betaald te worden). Bezoekers van de Paraview mogen deze beurs gratis bezoeken. Voor meer informatie: www.sieradenbeurs.nl

 

Reptilica

Tegelijkertijd wordt op zondag in dezelfde locatie de Reptilicabeurs gehouden, de internationale reptielenbeurs met slangen, hagedissen, spinnen, insecten, amfibieën, schildpadden, kameleons, terraria, planten, voedseldieren, clubs en verenigingen. Voor meer informatie: www.reptilica.nl

 

Lokatie: Evenementhal, Franklinweg 2, 4207 HZ

Parkeren: gratis op parkeerterrein

Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur.

En Zondag van 11.00 – 17.30 uur.

Entreeprijs : (inclusief de Gogreen-, Sieradenbeurs en Reptilicabeurs (alleen op zondag)) 6,50 euro of 5,00 euro 65+ of met kortingsflyer  kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.

Zie kortingsbon via www.paraview.nl voor meer kortingen op de beursvloer

Voor meer informatie: beurzen@paraview.nl of www.paraview.nl


Advertenties