Er op uit

GoGreenbeurs in Evenementenhal Gorinchem op 21 en 22 januari

GoGreenbeurs in Evenementenhal Gorinchem op 21 en 22 januari

21 januari 2017

Zaterdag 21 en zondag 22 januari is voor de tweede keer in de Evenementenhal de GoGreenbeurs van Bureau View. Zin in een leuk dagje uit? Het is een beurs met respect voor milieu en mens op het gebeid van vrije tijd, wonen, voeding en vervoer. Tevens zijn op beide dagen (in een apart gedeelte) de Paraview Spirituele Paranormaalbeurs en de Sieradenbeurs te zien. Alleen op zondag is ook de Reptilicabeurs aanwezig. De Paranormaal- en Sieraden- en Reptilicabeurs mogen gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de GoGreenbeurs. Locatie: Evenementenhal, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem. Parkeren: gratis op parkeerterrein. Openingstijden: zaterdag van 12.00 tot 17.30 uur. En zondag van 11.00 tot 17.30 uur. Entreeprijs: 5,00 euro. Kortingsbon/65+ 3,50 euro. Kinderen t/m 11 jaar gratis. Zie kortingsbon op www.gogreenbeurs.nl (inclusief gratis entree op de Sieradenbeurs en Reptilicabeurs (alleen op zondag). Entreeprijs Combikaartje: 6,50 (inclusief entree Paranormaal- en Sieradenbeurs en Reptilicabeurs (alleen op zondag). Meer info: Marjo Soels 071-5611934, beurzen@ gogreenbeurs.nl of www.gogreenbeurs.nl.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer