Er op uit

Gratis advies- en taxatiedag over vermogen en bezittingen

Gratis advies- en taxatiedag over vermogen en bezittingen

3 oktober 2015

 

Op zaterdag 3 oktober is er een gratis advies- en taxatiedag in Schiedam over bezittingen en nalatenschap. Monuta Schiedam, Monuta Marco Rosman, Van der Valk Netwerknotarissen, Stichting Erfzaken en Goudwisselkantoor informeren bezoekers over alles wat met hun vermogen en nalatenschap te maken heeft. Ook kunnen ze waardevolle of bijzondere voorwerpen laten taxeren en verkopen.

Bij het ouder worden rijzen vaak vragen over bezittingen. Hoe daar het beste mee om te gaan? In diverse workshops vertellen deskundigen over de mogelijkheden rond vermogen, kostbare bezittingen, verzekeringen en nalatenschap. Zowel voor nu als voor later.

Taxatie waardevolle voorwerpen
Vakkundige taxateurs beoordelen waardevolle en bijzondere voorwerpen. Bezoekers kunnen ook foto’s van grote objecten meenemen om deze te laten beoordelen. Naast de waardebepaling adviseert de taxateur wat de mogelijkheden zijn om de waarde veilig te stellen voor de toekomst. Ook kunnen bezoekers kostbare bezittingen verkopen of advies inwinnen over het laten veilen ervan.

Meer informatie
De advies- en taxatiedag ‘Tussen nu en nalatenschap’ vindt plaats op zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 16.00 uur bij Monuta Schiedam Burgemeester Honnerlage Gretelaan 377 in Schiedam. Geïnteresseerden vinden meer informatie en de mogelijkheid om zich aan te melden op www.monuta.nl/taxatiedag of kunnen bellen naar 010-4267678. Let op: voor kunst en antiek geldt maximaal 2 objecten per persoon.


Advertenties
Spido November 2